Elämä on erilainen vakiotankoilijan silmin. Tässä blogissa käydään oman mukavuusalueen ulkopuolella, ja takaisin tullaan taas yhtä tarinaa viisaampana, elämän hauskuutta silti menettämättä.

"You will find only what you bring in." -Master Yoda-

maanantai 28. huhtikuuta 2014

Roomba-tankovideo ja Pole Silks

Tällainen tuli vastaan ja pakko oli jakaa, tässä on niin paljon kaikkea :D

Alla oleva video siis. Ensin tää hökötys rullaa sisään. Tulee mieleen samantien se robotti-imuri Roomba joka ittekseen pörisee pitkin lattioita. Tähän väliin on ihan must upottaa tämmönen kissa-giffi asiasta.

Seuraavaksi sitä ihan ihmettelee, että ohhoh, mitä ihmettä tässä oikeen onkaan. Tanko on tommonen lyhtypylväs, ja ilmeisesti silikonipintainen, koska nainenkin on vaatteissa. Sitten siinä on tuulikone. Ja savukone. Ja se hökötys vielä pyörii eri vauhdeilla (jossain varmaan joku avustaja joka sähköisesti säätää vauhdin) itsensä ympäri. Oiskohan tommoselle myyntirakoa ihan? Siis staattinen tanko, joka pyörii kuin spinni mutta ilman, että näet pätkänkään vertaa vaivaa sen vaudin ylläpitämiseksi. Vähän niinku sähköpyörä (eli mopo...), tai sähköinen pyörätuoli, mutta tanko.

Ekat 3 minuuttia on hiljaista menoa. Sen jälkeen alkaa tapahtua. Tulee käteen pujotettava ketju kiinni lyhtyyn ja hitto mitkä pyörähtelyt! Lopuksi vielä kiikutaan lyhtypylvään päälle.


Poledance with Natalia from Starlight by Jutta Bertrams on Vimeo.


Mutta oikeasti, meidän tavalliset tangothan on suorastaan mielikuvituksettomia siihen nähden mitä ne vois olla. Kavereiden kanssa ollaan mietitty, että eikö tankojen sisällä vois kulkea sähkö tai mikä se nyt on se metalliputkijuttu, mikä säteilis lämpöä siihen tankoon. Samalla vauhdilla se vois sitten sähköisesti myös pyörittää sitä. Ja joku tötsä sinne huipulle, mistä ottaa kiinni ja mihin kiinnittää ketjuja ja minkä päälle kiivetä posettamaan ja etevimmät käsillä seisomaan. Ja miksei nyt samantien joku discopallo sinne tötsän sisään kans, vähän blinblingiä hei?!





Tästä tulikin mieleen, että Suomestakin saa nyt Pole Silksejä. Tankoon kiinnitetään ylös pidike, johon tulee kaksi silkkikangasta. Lisännee jooga- ja temppuilumahdollisuuksia, mielikuvitus vaan käyttöön.
Suomen Facebook sivu. Aika uusi juttu, mutta sieltä Kajaanin Latina-studiolta näitä tulee saamaan eli tilattua, hinta jotain päälle 300e, en muista tarkalleen. Tässä asiasta infoa. Facea kannattanee seurata, jos lisätiedossa tahtoo pysyä kärryillä. Kurssia tulee, jos oikein ymmärsin, niin Pink Puman kautta kesällä Kajaanissa. Kappas vain :)



kuva
Mutta nyt, Wapun viettohon :P 

Hirvittää jo valmiiksi, kun viikonloppu meni pitkälti Helsingissä, eli toisin sanoen kompromisseja tehden. Maitotuotteita kului kulumistaan ja nyt on aika turpee olo. Käynyt tässä melko selväksi, että niiden osuus oman kroppani hyvinvoinnissa ei oo mikään vitsi. Suolisto, kasvot ja muukin kroppa kiittää jos pysyn maidoista erossa. Varmaan litroittain vähemmän nestettä kanniskeltavana mukana. Ja samalla se saatu sokeri turpouttaa jenkat. ni johan tässä ollaan. Seuraavan kerran odotettavissa tervettä elämää ehkä perjantaina. Voi äh, vaikka hyvän asian vuoksi uhraudunkin, eli siis teen oman valintani... 

Mut taas mä harhauduin. Eli, hauskaa vappua kaikille, c ya later alligatorzs!! :)

kuva

5 kommenttia:

  1. tällanen tuli vastaan XD
    http://www.kaalimato.com/catalog/Light%20Up%20-%20Disco%20Dance%20Pole_p_15440.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei, mä en kestä :D Hintakin vain 200e. "näyttää palohälyttimeltä". MUST have!! :D

      Poista
    2. Ja nyt näin vikan lauseen. "mukana mustat silmälaput". WOOOT? O.o Why?? :D

      Poista
  2. Hmmm, aika kalliilta vaikuttaa tuo polesilks homma. Eikös tuommosen lukkohärvelin saa itsekin askarreltua rautakaupan antimilla..? :D Ja jos ei nyt sellaista saisikaan aikaan, mikä itse tangossa pysyy, niin ainakin tuonne vanhan mallin X-pertin yläosaan kiristysputkeen saisi varmaan. Ei sillä että olisin kokeilemassa, mutta tuli vaan mieleen. :D

    VastaaPoista