Elämä on erilainen vakiotankoilijan silmin. Tässä blogissa käydään oman mukavuusalueen ulkopuolella, ja takaisin tullaan taas yhtä tarinaa viisaampana, elämän hauskuutta silti menettämättä.

"You will find only what you bring in." -Master Yoda-

sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Vapputreenit. Eikäkö mitä häh?!?

Niinhän minä sanoin, että vappu välissä ja sitten tehokkaasti treenailemaan tämä viikonloppu. Aina on hyvä suunnitella, jotta voi potea ketutusta siitä, kun ei saa mitä suunnittelee. Väliin tuli rakas ystäväni Da Flu. Jotenka treenattu on lähinnä röörien auki pitämistä.

Mutta itse vappu oli huikee, taas kerran! Muutama potretti alla. Aloitin maanantaina WappuRockista, tiistaina oli Sawo-Karjala excursio, jossa 4 bussia kiertää pitkin maakuntaa kellon ympäri pieniin pubeihin pysähdellen. Mitä hauskin tapa nähdä vähän uusia mestoja ^^ Keskiviikko meni sitten kavereiden seassa ja Valkeisen rannalla pyörähdettiin.

Tässä kuvassa sinisessä seppeleessä Iina, niin ikään tankotyttö, imemässä vähän motivaatiota yliopiston pääsykokeisiin. Iinan blogiin jos linkistä menet, niin sieltä löytyy semmosta vähän tyylikkäämpää kuvaustyyliä, itte en oo niin näkyy nöpönuuka :D

bussi pysähtyi Rautalammella, jossa oli Morton-baarissa kohtuu tasokas interiööri, siis oikeesti!



Maakuntamaisemaa Tervolta

Jotkut ui. Iuh!

bussista

joka päivä mukana myös kitaransoittoa



Minähän kesällä valmistuin, mutta puin silti haalarit päälleni. Tiiä minkä sortin kivityksen arvoinen rikos se on, mutta en toisaalta olisi kyllä oikein uskonut, että ois ollu mitään järkeä mennä sekaan ilmankaan niitä. Ei minusta se paperi muuta ihmistä sivistyneeksi hissukseen viiniä siemailevaksi farkku/hameihmiseksi. Jos kaikki kaverit vielä opiskelee, ja itselläni on huomattavan kotoisa olo haalareissa, niin en nyt hirveästi näe siinä mitään ihmeellistä, että itsellänikin olisi. Ikäkysymyskään se ei ole, koska minua vanhempiakin valmistumattomia kulkee kurahousut jalassa. Se lienee se oman pään sisäinen juttu, että saanko mä vielä. Mutta elämänasenteeni määrittää, että kaikkien, myös minun, tulee voida tehdä ihan mitä haluaa, jos siitä ei kellekään haittaa ole. Freedom of expression ^^



En oo muuten aiemmin esitelly mun keittiönpöytää. Kas tässä, eiks oo hieno? :D

Jospa sitä ens viikolla jo vähän pääsis johonki treeniin kiinni. Salille, tankoon, venyttelyyn. Ihan mitä vaan, että saa rikki tän myrkytys/makoiluputken. Pois nuha, nyt äkkiä! 

1 kommentti:

  1. Thihi, ainaki ton keittiönpöydän hinnalla sais jos jonkinmoisen keittiönpöydän. :D

    VastaaPoista