Elämä on erilainen vakiotankoilijan silmin. Tässä blogissa käydään oman mukavuusalueen ulkopuolella, ja takaisin tullaan taas yhtä tarinaa viisaampana, elämän hauskuutta silti menettämättä.

"You will find only what you bring in." -Master Yoda-

tiistai 19. elokuuta 2014

Kollektiivista tankolusmuilua, vai mitä häh?!

No mutta heipä hei vaan blogiseni, mitästä tänne?

Kesä ja kärpäset. Vai joko ne meni?

Pohdin tuossa, että olenko minä tankoilutauolla? Henkisesti en, mutta treenaamista ei tapahdu juuri ollenkaan.

Koska edelleen se on niin hemmetin takkusta, ja raskasta. Sitten ku se ei ota onnistuakseen, sitä ei tee mieli tehä tosissaan, ja ku ei tee tosissaan ni on entistä takkusempaa, ja piiiiiriiiiiii pieni pyöriiiiiiii....
Mutta en ole yksin!

Kävin läpi (ainakin melkein) kaikki Suomen tankoblogit, ja vain parissa näkyi elonmerkkejä. Luonnollista kesätaukoa, vai kenties muillakin jotain tanko-bluussia? KUKKUU, MISSÄ OOTTA!!??

Aerial Amy postasi juuri tänään oman kertomuksensa omaan tankoiludepikseensä, ja siitä toipumiseen. Lue sinäkin, jos kärsit pitkän intensiivisen harrastuksen väistämättä ennen pitkää eteen tulevasta aallonpohjukasta.
Ootko ollut raskaana, kipeänä, loukkaantunut, muuta mielessä, rahapula, into hukassa, vai identiteetti haussa, tai jotain paljon jännempää?
http://aerialamy.com/blog/2014/08/18/back-action/

En ole itse kyllästynyt tankoon, rakastan sitä edelleen. Meidän yhteinen mojo (moutzou), feng shui, yin&yang, swääääg, on vaan vähän karkuteillä.Päivittäin seuraan kyllä somen kautta hillitöntä määrää, ei virtaa, vaan putousta, uusia tankovideoita maailman parhailta ja vähän muiltakin. Vesileikeissä on vaan se huono puoli, että sitähän saattaa vaikka hukkua. Olen tässä ajan kuluessa tullut nimittäin niinkin hurjaan tulokseen suurien pohdintojen ja analyysien perusteella, että toisten ihmisten tankoilun seuraaminen videolta ei ole yhtään niin hauskaa kuin oma onnistuminen tai mikä tahansa muu sekoilu sen putken kanssa.

Näiden videoiden perusteella voin faktana todeta, että tankomaailma näyttäisi pyörivän eteenpäin varsin hyvin ilman minuakin. Those sons of bitches...

Olen vähän väsynyt niihin videoihin aina välillä. Tuntuuko kenestäkään muusta, että nykypäivänä nää maailman huiput on karannu jonnekin aivan astrofyysisiin sfääreihin, ja harvalta videolta tuntuu löytyvän enää mitään, minkä voisi itse joskus edes kuvitella tekevänsä?

Esimerkki. Aivan hillitön, ja upea. Heidi Coker ja Fonji 360. Eli päästetään kokonaan irti ja ilmassa pyörähdys ympäri. Siis no morjensta vaan. See u on the other side!
Heidillä on kai pieni kirjoitusvirhe, minun tietääkseni se on Fonji eikä Fongi?

Ja toisaalta mikä väsyttää, niin vissiin ne säkenöivimmät yksittäiset liikelöydökset on jo löydetty, ja nyt on siirrytty semmoisiin "tolkuttomiin vänkyröihin", siis ihmiskäärmeisiin tai "jalka-sieltä-toinen-täältä-käsi-läpi-oho-nyt-onkin-polvi-niskassa-ja-pohje-suussa-ähäkutti-tätä-et-saakaan-ikinä-tehtyä-perässä-etkä-varmaan-haluakaan-kun-sattuu-niin-perkeleesti-ja-näyttää-mutkaiselta-perseeltä". Siis tälleen yhdellä sanalla kuvattuna. :D

Yritin löytää pointtiani tukevia kuvia, mutta tähän hätään osui silmään lähinnä Amy Hazelin kuvat. Nehän on ihan megacool, mutta toisaalta välissä vähän tarpeettomankin hankalan ja tukalan oloisia.
Näiden lisäksi varsinkin miehillä on paljon semmoisia raskaan oloisia kyynärvarsivänkyröitä jne.Mä olen nähnyt koko Internetin, ja aivot on muussia. Missä on pause-nappi? Mulla on paljon näitä videoita ylhäällä, ja tartteisin jonkun kätevän alustan minne ne upottaa. Jakelen niitä itselleni priva-viestinä facessa. Jos niitä alkaisi läpi treenata, niin mulla ois työtä pelkästään yhden päivän löydöksissä moneksi kuukaudeksi.

Ois toisaalta kätevää perustaa tälle blogille oma face-sivu. Linkkaisin sinne kaikki löydökset ja sieltä ne löytyis. Noh, mietintää mietintää.

Mut hei nyt mä eksyin aiheesta...

 kuva


Omaan treeninössöilyyni sanottakoon jatkoksi vielä tämä:

Treeniolosuhteeni on muuttuneet kovasti.

- Mulla on tällä hetkellä vielä kymppikorttia jokunen kerta jäljellä RSP:lle, sitten en ole minkään puljun alaisuudessa. Olin suunnitellut aloittaa sinne jäsenyyden, mutta kiitos rahatilanteen ja sitä ei-yhtään helpottaneen sakkovyöryn RSP:ltä kettuunnuin ja päätin pidättäytyä tästä suunnitelmasta toistaiseksi.
- Muutin samaista rahatilannetta helpottaakseni halvemmille maille pois keskustasta ja tässä nykyisessä asunnossa ei mahdu olemaan kotitankoa.
- Joten ainoaksi pelastajaksi kipuaa: KunnonSalille on vihdoin tullut se odotettu tanko, jota saa käyttää vaikka 24/7, ainoana ehtona, että häätynee tottua siihen, että peruspunttaaja ja venyttelijä saattaa jammailla siinä aevan vieressä. Eihän siinä välttämättä mitään. Hetkinen voi vain henkisesti mennä, koska on olo on vähän notta "pikku pikku bikinissä, juuri sellaisissa missä..."

Onpa toki ollut kiirettäkin, paljon muutakin ajateltavaa.

Liikunta, siis muukin kuin tanko, menee niin jännissä rytmeissä. Kiireiden takia en ole pysynyt kyydissä muussakaan treenissä, ja olen epätoivoisesti loikkinut joissain ryhmäliikunnoissa, että pääsisi taas kärryille. Kesäkuussa treenasin taas aivan eri draivilla, olin juhannusaattonakin jo heti aamusta salilla. Tarpeetonta sanoakaan, mutta myös venyttely kärsii tästä.

Sitä on niin sanotusti tipahtanut kärryiltä. Fell off the wagon.

Samaistun vähän tähän. Eipäs nyt ruveta millään väittämään, etteikö laiskuuttakin olisi edes osittain ilmassa.
kuvaKämpän kaatajaisia vietin juuri ennen viimeistä muuttokuormaa kaverin kanssa ja kuinkas muuten kuin tankoillen. Olkoon tämä video vaikka sitten minun vastine tuohon Heidi Cokerin videoon :D Videolta saattaa käydä ilmi, että pyörimisliike ei ole vieläkään kovin miellyttävän tuntuinen, varsinkaan pää alaspäin :D "Apua mitkä vauhdit, herranjumala!!" Ja ton lopun rintaseisonnan, sen voisin ottaa vaikka omaksi signature muuvsikseni :Dkämpän kaatamista from Monkey Timezh on Vimeo.


Vaan hei, en mä ihan pelkkä luuska ole! Sain mä sentään jalkani irti ja lopputuloksena on maailman rumin Dragon's Tail, mutta onpahan kuitenkin!! :D


Kenelle on vieras liike, niin tässä Anastasia Skukhtorovan versio. Ohan nää aika samanlaisia, eikö? :P Oon siitä huolimatta itsestäni ylpeä ^^


Seuraavat kuvat on niin sanotusti huonoa PR:ää, mutta toisaalta ehkä myös loistavaa huumoria ken sellaista ymmärtää. Kyllä, ne ovat bokserit, ja kyllä, siellä on sukka. Sanottiin, etten julkeisi. Minähän julkesin :D Jos näyttää tyhmältä, niin hyvä. Näin sen eteen kovasti vaivaa, että lopputulos on niin tökerö kuin vain mahdollista :D

Syksy tuo kuitenkin tullessaan myös jotain uutta. Ilmoittauduin kaksi kertaa viikkoon sirkustunneille. Pariakrobatiaa, lattia-akroa sekä käsilläseisontaa. Odotan kauhulla ja innolla!! :DOlipahan kerrassaan rönsyilevä blogipurkausta tällä kertaa...


Päätän sen palaamalla tuonne alun teemoihin:

                                                                                -----------

Minäpä laitan nyt tämmöisen yhden naisen blogihaasteen pystyyn. Haaste on yksinkertainen. Kerro, mitä kuuluu? Tämä ei ole piikittelyä, ja saat jatkossakin kirjoittaa aivan täysin omaan tahtiisi ilman kyyläilyä, tämä on nimittäin ihan vain itseni aitoa kiinnostusta siitä, mitä juuri SULLE kuuluu ^^

Osoitan sen seuraaville jonkun aikaa jo olemassa olleille viime aikoina hiljaisille tankoblogisteille. Suomen tankoblogiperheelle, maybe? Eli:
Dancing as Fast as I Can 
Life, the Universe and Pole Dancing
Live, Love and Learn
Fearies Wear Boots
Du pain et des jeux
Ympäri käydään
Liian isot lihakset
Sitä sun tätä

Erityismaininta seuraaville, jotka ovat postailleet, vaikka jotain hiljaiseloa onkin vietetty! :) Keep it up!
All you need is love... and a dog!
PolePain

Nämä seuraavat kaksi saa erityismaininnan aktiivisuudesta blogosfäärissä, joten säästyvät haasteelta, joskin olisi kiva kuulla, miten tankoilut sujuu :)
Life fast, die young, leave a good looking corpse
Shadow Life


Saas nähdä, mitä käy, tuleeko pelkkää syvää hiljaisuutta :D Tai jupinaa, mitenkä ahdistaa tämmönen ;) Taukoja ja lomiahan on hyvä pitää myös blogista, ja ylipäänsä kirjoitella vain sillä tahdilla kun siltä tuntuu. Itsekin olisin ehkä hiljaisuudestani nauttinut enemmän, jos olisin päättänyt sen pitää, enkä aina välillä pyöräyttää mielessä, että hmm, oisko tänään blogipäivä?

Linkkaa haastevastaus kommentteihin, niin pysytään kärryillä kellä oli kivaa ja kellä ei! :D :D

41 kommenttia:

 1. Hihiii! Mulla onkin läjä tankokuvia kesältä odottamassa pääsyä blogiin :) treenaan kyllä joka viikko useamman tunnin mutta treenaan yksin ja musa tulee kännykästä missä on mun ainoa markakokoinen kamera niin kuvia tulee harmillisen vähän ja videoo ei oikeastaan koskaan :( ja siis meillä on musavehkeet ihan eri päässä salia missä on tangot :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, peli avattu! Hieno homma, oot sitten ainakin edes sinä pysynyt tangossa kiinni :)
   Olikos teilläkin siis yleisissä tiloissa ne tangot? Tuonne salille missä itse käyn ei kans saa musaa muuten ku jos omasta laitteesta, mut eipä se oikein tanssituta jos siinä jotkut muut häärää omiaan aivan vieressä.

   Poista
 2. Täällä ollaan kans hieman vietetty hiljaiseloa tangosta kesän aikana :D. On ollut niiiiin kuuma ja helteinen kesä, että se on ainakin mulla yks (teko)syy treenaamattomuuteen. Tanko on ollut kämpillä koko heinäkuun yksinkertaisesti niin... noh, hikinen ja kuuma, että siihen tarrautuu kuin takiainen, mutta toisaalta sen lämmetessä liikaa se hiostuu eikä siinä pysy millään. Parvekkeen ovet on pidetty auki, mutta eihän se mitään auta. Lisäksi tuuletin pöhöttää metrin päässä, mutta sekään ei auta, vaan hiki valuu noroina :D. Liikkeet sattuu, koska tanko on niin kitkainen. Myös kuntosalilla on hikinen meno, ei oo kiinnostanut mennä, mielummin oon ottanut aurinkoa ja syönyt jäätelöä :D. Mutta toisaalta, ehkä se nyt kesällä sallitaan? En oo käynyt aikoihin tankosalilla, on tullut vahingossa tauko, ja nyt huomasin etten ole kolmeen viikkoon ollut edes kotitangolla. Treenailin vähän tänä iltana ja noh, jopa sormenpäihin sattui tangon kitka, kun iho oli jo vähän unohtanut, mutta eipä sitten sietämättömästi sattunut kuitenkaan. Huomasin kyllä, että olkanousut ja ilmainvertit eivät niin kevyesti sujuneet kuin kolme viikkoa sitten :D.

  Mutta pointtini siis, on tosiaan varmasti muitakin, joilla tankoilu jäässä kesän aikana! Nyt vaan pitää "ottaa niskasta kiinni" :D. Hei mua kiinnosti, mitä tarkoitti tuo sakkovyöry RSP:ltä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sallittakoon lomat ja tauot ylipäänsä, ja kesä on kyllä kuumuudessa ja hikisyydessä haaste, ei meinaa mitkään grippimäärät riittää. Sormenpäissäkin sattui, kuulostaa loistavalta :D Mut vaikka kesän pitää taukoa niin loppuvuonna ehtii sitten levänneenä senkin edestä :)

   RSP:llä on se käytäntö, että jos ilmoittautuu tunnille ja ei tulekaan, niin siitä tulee sakkoa, ja siltä pelastaa vain lääkärin todistus. Oon ollu tosi neuroottinen ja yleensä pidättäytynyt käyttämästä sitä varausjärjestelmää, kun pelkään että käy joku kämmi. Nyt pääsi sitten ekan kerran tulemaan oma sekaannus, jonka takia jäin tulematta kahdelle perättäiselle tunnille. Sekin jo vitutti, mutta sen päälle tuli vielä lasku workshopista, jonka peruin kyllä hyvissä ajoin, koska suunnitelmat muuttui ja jouduin paikkakunnalta poistumaan. Se vaan ei syynä ollut silti riittävä, koska ilmottautuminen oli sitova. Ymmärrän kyllä, että minua piti sakottaa, mutta kaikesta tästä tuli aika mojova lasku. Harmitti valmiiksi jo sekin, että meni kivat tunnit sivu suun. Aikani kyllä yritin vänkyröidä että saisi jotain joustoa ja omasta mielestäni kohtuullisuutta siihen summaan. Kyse kun oli kuitenkin aika inhimillisistä, yksittäisistä asioista, eikä tahallisesta haitan tuotosta. Aivan niiden sääntökirjan mukaanhan se meni, mikäli se on siinä se tärkein arvo. Pelisilmällä näkisi, että kämmäilevä tyytyväinen asiakas on silti tuottoisampi kuin kartteleva asiakas. Itselläni onkin vähän vaikea hahmottaa kuka tässä voitti, kun ainakin mulle tuli siitä niin kurja mieli, että en esim sitä jäsenyyttä sinne nyt halua miettiä. Ehkä kevätpuolella sitten, katsotaan mikä sitten on boogie :) Jos monen asian suhteen jäykkiä sääntöjä ei oteta huomioon, niin muutoinhan se on oikein ihana paikka ja Kuopionkin melkein kaikki ohjaajat omia kavereitani.

   Poista
  2. Kyllä RSP:lla säännöistä joustetaankin, niin on tehty sinunkin kohdallasi. Äärimmäisen harva noita ilkeyttään tekee, monelle sattuu mokia. Eli pitäiskö niiden kaikkien kohdalla sitten joustaa, vai vain niiden jotka pahoittavat mielensä kun joutuvat maksamaan? Saman tienhän nuo säännöt voisi sitten poistaa kokonaan. Minusta se on ihan reilu peli että kun on sellaiseen mennyt sitoutumaan että kämmäilyistään joutuu maksamaan, niin maksaa sitten, etenkin jos se syy on vain oma unohdus eikä joku lapsen sairastuminen tms. este.

   Jokainen saa toki rahansa kantaa just sinne minne haluaa, mutta tästä kommentista sai nyt sellaisen kuvan että RSP:lla ei paljon asiakaspalvelu kiinnosta vaan säännöistä pidetään aina pilkun päälle kiinni. Se ei pidä paikkaansa, vaikkei sinun makuusi olisikaan joustettu tarpeeksi.

   Poista
  3. Kyllähän tuollaiset sakkomaksut on ihan ok ja ymmärrettävistä syistä niitä annetaan, mutta niiden tarkoitus lienee mun mielestä lähinnä näpäyttää asiakasta. Kyllähän se menettää vähän merkityksensä ja muuttuu harmiksi kun parista mokasta sakkoja on lähemmäksi sataa kuin nollaa euroa.

   Kaikilla lienee myös oikeus harmistua sakoista ja harmistumista ainakin minä tuossa viestissä näin, en mitään väitteitä huonosta asikaspalvelusta. :)

   Poista
  4. Martalle siis seuraava lähinnä :)

   Hmm. Semmosta en oo kyllä sanonut asiakaspalvelusta enkä tarkoittanut, eikä tästä oo tarkoitus tehä mitään elämää suurempaa asiaa eikä ketään suututtaa. Olen pahoillani jos kommenttini loukkasi, sinua tai jotain muuta.

   Joihinkin pointteihin joutuu ehkä vaan hyväksymään, että tunnekirjo voi olla erilainen tiskin eri puolin, kenties :) Säännöthän on tärkeä olla olemassa, ja minä mielestäni aika rehellisesti sanoin missä kohtaa oli oma moka jne. Oma laskuni oli kuitenkin 82e, joten ymmärrettävästi sen maksaminen aiheuttaa aivan erilaisen tunnekuohun kuin 16e.

   Ymmärrän edelleen sen, että sakot tuli, mutta vastatakseni kysymykseesi siitä pitäisikö kaikkien kohdalla joustaa, niin itse asiassa kyllä. Oon aina kaivannut sitä mahdollisuutta saada kerran pari vuodessa kämmätä ja selvitä pelkällä varoituksella. Mulle on kerrottu, että sakolla on pedagoginen tarkoitus, mutta valmiiksi tunnollisen ja/tai neuroottisen asiakkaan opettaminen kepillä tuskin ehkäisee tuleviakaan inhimillisyyksiä, mutta se ihan taatusti lisää asiointiin liittyvää stressiä. Lisäksi, ei haittaisi jos joku kattokin siinä voisi olla, millä summalla maksimissaan lähdetään näpäyttämään.

   Huomaan, että närkästyit sanoistani, ja ymmärrän sen kun onhan RSP sulle varmaan ikään kuin home away from home. Mut jospa osaat ehkä erotttaa, mitkä on tässä niitä jokaiselle oikeutetusti kuuluvia tunteita, joita tulee vaikka tilanne olisi järjellä ymmärrettävissä. Samaan hengenvetoon totean, että ei sekään pidä paikkaansa, että olisin joku paljon vaativa ja mihinkään tyytymätön ja hävytön tapaus, miltä taas sinun sanasi vähän kuulostavat :)

   Btw, kirjoitin tätä kommenttia useamman tunnin, kun en mitenkään saa asetettua sanojani niin, että luottaisin tulevani ymmärretyksi ja että muut ymmärtää myös minun ymmärtävän asian muutkin kuin omani näkökannat, ja niin ettei kukaan tuntisi tarvetta suuttua.

   Mut hei, takaisin olennaiseen, eli jatketaan hyvällä pössiksellä :)

   Poista
  5. Ei tartteisi kaikkeen aina ottaa vastaukseksi tuota "älä nyt suutu" -kommenttia, ei tämä liity minuun mitenkään muuten kuin että olen ko. firmassa töissä. En ole loukkaantunut yhtään mistään. Totta hitossa jokaista harmittaa kun joutuu sakkoja maksamaan, olen tästä hyvin tietoinen niin kuin kaikki normaalijärkiset ihmiset (voidaan siitäkin toki keskustella pitääkö tämä määre kohdallani paikkansa) eli ei sekään nyt ollut se pointti. Kyllähän tuossa lopussa nimenomaan lukee, että taitaa tärkein arvo olla sääntöjen noudattaminen eikä tyytyväinen asiakas :)

   Mutta siis, nyt ymmärsin että olemme yksinkertaisesti eri mieltä siitä miten nää maksuhommat tulisi hoitaa. Ei ole toki minun asiani näitä ratkaista, mutta teitä asiakkaita on aika monta, se ei oo ihan helppoa suunnitella sellaista joustavaa ja kaikille kivaa järjestelmää jossa kaikki saisivat vähän mokailla ja se annettaisiin anteeksi kaikille tasapuolisella tavalla, mutta tunneille ei voisi jättää tulematta miten vaan ilman että siitä seuraa yhtään mitään. Workshopeissa on aina kovat paineet saada tunnit täyteen ellei kyseessä ole joku supertähti, että saadaan ohjaajalle palkka maksettua ja jotain jää ehkä käteenkin. En kyllä sano että mitenkään hävytön tapaus ja hankala asiakas olisit, fiksuahan se on yrittää neuvotella jos kaipaa kohtuullisuutta. Mutta onhan tässä jo useampi kuin kerta näitä joustamisen paikkoja kertynyt, ja yhden sellaisen sitovan ilmoittautumisenkin sait ihan peruttua tässä vastikään. Tuli vähän sellainen olo että tää kertomus ei ihan vastaa omaa todellisuuttani ko. firmassa, ei siinä mitään sen kummempaa.

   Poista
  6. Ja siis, muuten en varmaan olis tätä edes vaivautunut kommentoimaan, kun en tosiaan ole ihan niin autisti ettenkö tajuaisi tällaista ihmisten normaalia harmistusta kun joutuu makselemaan, vaikka sitten omista töppäilyistään... MUTTA kun joku sanoo että ei nyt tämän tapauksen takia enää halua olla meidän asiakas, niin sen olen taipuvainen tulkitsemaan niin että nyt ollaan nimenomaan meidän toimintaan vahvasti tyytymättömiä. Toki tämä tulkinta voi olla taas ihan päin persettä, mutta myönnän että ihan pistää harmittamaan lukea jostain että nyt jäi palvelusta niin paha mieli etten enää tähän puljuun jäseneksi halua. Kun oon itse ajatellut että meillä ollaan asiakkaille aika reiluja. Mutta terveellistä sinänsä saada tällaistakin palautetta välillä, ei lähe henkselit liikaa paukkumaan ;)

   Poista
  7. Ihan näin sivusta huutelen, että asiakaspalveluihmiset voisivat myös vähän opetella jonkinlaista asiakaspalveluhenkisyyttä ja ihmislukua. Mutta tää nyt on vaan tällanen mun mielipide ;)

   Poista
  8. Tiedän tiedän, olen kamala ihminen. Mutta nyt en kyllä ole palvelemassa asiakkaita vaan kommentoimassa kaverin blogia. Työpaikalle voi tulla huutelemaan niistä asiakaspalvelutaidoista.

   Toivottavasti et nyt Anu tästä mitenkään itseesi ottanut (luotan kyllä siihen että ymmärrät mikä on meininki), minä en paljon hymiöitä käyttele kun sanon mitä ajattelen mutta en tosiaan oo täällä riitelemässä enkä myöskään töissä. Kunhan vaihdan ajatuksia, enkä todellakaan millään pahalla.

   Poista
  9. Joo, kyllä ymmärrän ja en oo tuolla ”tositilanteissa” ollu ainkaan sinuun pettyny, ja varmaan kaikista innokkaimpana asiakkaana tullu tunneille ku oot tänne tullu :)

   Pahoitteluni jos ylitulkitsin sun tunnetilaa. Ajattelin suuttua-sanalla myös niitä jotka tätä lukee, mutta ei kommentoi jos närkästytti. Mutta kiitos sulle kuitenki, että uskallat ääneenkin sanoa mitä ajattelet, ja että keskustelu on pysynyt asiallisena ja kummankin pyrkimys lisätä ymmärrystä. Se on aina kiva, että vaikka katsotaankin aidan eri puolilta samaa asiaa, niin voi silti kertoa miltä se sieltä näyttää ilman että menee ala-arvoiseksi.

   Aikoinani aloitin SalsaStudiolla kun kaveri pelotteli RSP:n ”natsisäännöistä”(hänen sana). Uskaltauduin kuitenkin vaihtoni jälkeen RSP:lle ja sittemin voisin siteerata itseäni RSP-uskovaiseksi, ja siitä on ollut RSP:llekin voisi sanoa ihan rahallistakin hyötyä, muutenkin kuin vain tuntimaksujeni verran. Vieroitusoireista kärsin Kuopiossa. Mielikuvituspippeli jöpöttäen tulin aina käymään Jyväskylässä ja teillä ihmeteltiinkin, että miten olen käyttänyt 5 kerran kortinkin kahdessa viikossa vaikka asun Kuopiossa.

   Musta ois kiva nakutella niitä varauksia ja ikään ku suunnitella sen avulla elämäänsä, mutta oon vaan todennu sen stressaavan enemmän ku mitä hyödyttävän minua asiakkaana.

   Kyllä, olen kiitollinen siitä aiemmasta peruutusjoustosta. Pelotti kyllä, että sekin vielä sakoksi muuttuu ja mietin jo että ryöstän vaikka Siwan ja tuun enemmin kuin maksan siitäkin vielä tyhjästä :D Mutta se nyt oli niin suosittu, että eihän se oikeasti ollu kummallekaan osapuolelle mikään todellinen riski jäädä tyhjäksi.

   Jos haluis siihen suuntaan liikkua, niin tuskin ois mitenkään liian vaikeata toteuttaa, että ekasta kerrasta pääsisi varoituksella. Tykkäisin myös ”autovakuutus”-mallista, eli nuhteeton käytös ansaitsee bonuksen, ja pääsee VIP-asiakkaaksi, jolloin kk-maksu on halvempi ja edun menettää jos törttöilee. Tämmönen on käytössä mm Pole Academyllä. Enemmän porkkanaa ja keppiä vaan jos on pakko :) Mut mä en ookkaan yrittäjä ja varmaan ihan syystä kun tykkkäisin liikaakin olla reilu kun sitä rahaakin pitäisi ihmisillä tehdä, ja toisaalta tutkimusten mukaan johtoasema kylmettää ihmistä, joten jätän ihan suosiolla nää touhut tiukemmille ja keskityn lähinnä huutelemaan vieraisiin pöytiin :D

   On siinä muitakin syitä vetääntymiselleni kuin kettuuntuminen sakoista. Ei ihan niin yksinkertainen selitys, että ”oma moka+pakottavasta syystä peruminen = sakko = itkupotkuraivari = totaalikieltäytyminen”. Palailen asiakkaaksi varmaan jossain vaiheessa, en mä ikuisesti varmaan ilman tunteja halua treenailla. Kuopion päässä tunnit on ollu hyviä ja kivoja ja ihmiset tietty ihan huippuja, joten siitä se ei oo kiinni, mutta jos omia tuntemuksiani kuuntelen niin en oo vaan päässy semmoseen fiilikseen, että ois aidosti hyvä olla ja tuntuis kodikkaalta jne. Yrittäny kyllä oon. Rahatilannekaan ei ole huipussaan ja vapaita päiviä oo ehkä tarpeeks viikossa. Kuitenki tärkeimpänä se oma fiilis, jos nyt en kerta saa siitä sitä iloa, mitä tämmöisen ns viihdepalvelun pitäisi tuottaa, niin näen parhaaksi olla sitten hetken muissa maailmoissa ja katsella sitten jonkun ajan päästä taas uusiksi, että löytyisikö se olotila silloin. Harmillista sinänsä, miten se on menny ihan eri sfääreihin ku missä tosiaan aiemmin olin asiakkaana, mutta minkäs sitä fiiliksilleen mahtaa. Kiukkunen en oo. Tää olkoon julkisessa paikassa tarpeeks mitä yritän sitä aukasta.

   Ehkä mä tuun sun tunnilla käymään ihan erillismaksusta sitten, mutta jos täyden hinnan siitä maksan niin silloin ei kyllä tehdä mitään s******n yoginia :D

   Poista
  10. Eikös tää jo alkas vähän oleen tämmönen keissi:
   https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRiaUcw_IRx8xmE0_J1VqNT7Q4rPbTvpXIn2kMtzsj-zNuHJBD9

   Poista
  11. Kirjotin kauhean maratonkommentin ja sitten se hävis... Yritän tiivistää :D Joo tuo oli sen verran tyhjentävä vastaus että eiköhän tämä ala riittelemään tästä aiheesta :) Kuten sanottua, onneksi mäkään en ole se yrittäjä jonka pitää nää säännöt tehdä ja vielä joskus noudattaakin niitä, ite voin keskittyä länkyttämään netissä ja todeta että emt, oon vaan töissä täällä (no saadaan me oikeasti vähän soveltaa itsekin :). Stressaisin itseni kuoliaaksi.

   Harmi jos ei siellä oikein ole enää fiilistä treenailla, toivottavasti myöhemmin tuntuu taas erilaiselta. Ymmärrän kyllä että se teidän edellinen paikka on ollut meiningiltään TOSI erilainen kuin RSP. Tervetuloa tunneille, ehkä mulla jäi jotain hampaankoloon ja kostan tän sit sillä että siellä tehdään pelkkää yoginia ;)

   Poista
  12. Jep, eiköhän aihe tullu kaluttua :) Yritin vastata tähän parikin kertaa padilla, kun en ollu koneen ääressä koko viikonloppuna mutta se aina jumittaa.
   Eli tehokkaita Yogini-oppitunteja odotellessa :D

   Poista
 3. Hahaa, mä just suunnittelinkin blogipostausta ;) Mulla on ollu ihan törkeen kiire kesä töiden ja treenien suhteen. Parisuhdekki jääny kolmanneks ku akka on porskuttanu räkä poskella ja ainut asia mitä kotona on jaksanu tehä on suihku ja nukkuminen :D Mutta, nyt työt vähenee ja aikaa on ehkä vielä harrastusten lisäksi kirjottelulle. Tangossa oon kerenny kuitenki riekkuu. Kesällä treenattiin rouva Pole Painin kanssa festarikeikoille ja nyt treenailen kisoja varten (tai ainakin karsintavideota varten) Apua siinä se kesä taas oli ja meni...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sittenhän osuin juuri sopivaan hermoon, kun tuloillaan olis muutenkin :P Eipä käy sun puolisoasi sitten kateeksi, mutta toivottavasti syksyllä liikenee sitten vähemmän räkää ja enemmän syliä myös hänelle :D Varmaan ootkin ahkerasti treenannut, mitä nyt insta on osannut näyttää niin aikamoista settiä sulta :)

   Poista
 4. Täällä ainakin on ollut suurimman osan kesästä kuuma kuin helvetissä, ei oo kiinnostanut treenaaminen niinku yhtään. Tai olis toki kiinnostanut mutta mä en 30 asteen helteessä pysy siellä tangolla vaikka kävisin Mammut-kylvyssä ensin, hirveetä rävellystä ollut ohjaaminenkin. Olin myös reissussa ja nyt onkin taas ollut selkä kipeänä, siinä se kesä sitten olikin. Voin kirjoittaa ihan blogijutunkin kunhan kerkiän, se nyt ei maailman ahkerimmin päivittyvä blogi ole muutenkaan :)

  Mutta tuossa oon samoilla linjoilla että huippujen vaikeustaso on karannut jo täysin saavuttamattomiin, eikä nuo temppuvideot enää inspiroi omaa treenaamistani juurikaan. Niitä kattoo vain sellaisella "jaa noinkin voi tehdä" -silmällä, mutta just tuli mieleen tuo sama Cokerin video ja se ajatus että ei mulla ole ikinä mitään mahdollisuutta tehdä tuollaisia temppuja :D Ja tuotakin just valitin työkavereille että eikö nykyään enää keksitä nättejä ja jatkotason tyypeille about mahdollisia temppuja ollenkaan? "Uusi temppu" on nykyään sitä että otetaan joku vanha temppu ja sitten tehdään se mahdollisimman vaikeasti. Ja lopputulos näyttää just siltä että onpa sulla vaikea asento siinä.

  PS.Yhtä hieno dragon tail kuin meikällä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, siis tiivistänkö tämän sinun kesäsi näin: "Yhtä helvettiä ja kipuilua aina kun en ole reissussa ja nythän se kesä jo onkin ohi." :D

   Se on Martta ruvettava sulla itselläsi kehittämään niitä keskitason uusia temppuja ;) Selvästi ois ainakin markkinarakoa! :P
   Jotain kivoja pieniä comboja ja transitioita korkeintaan vielä löytää, mutta muistappa niitä sitten kun olisi se treenauksen hetki, että se löytyisi vielä silmien eteen sieltä somesta.
   Sun kuvaus omasta ärsyyntymisestä noihin "uusiin temppuihin" oli varsin hauskasti kirjoitettu, hörähtelin :D Mistä tuleekin mieleen, että eikö näillä kriteereillä "vanha temppu mahdollisimman vaikeasti ja näyttää että on tukalaa" vastaa aika täydellisesti sitä millaiset nää meidän Dragon Tailit on? Eli toisin sanoen ne on meillä aivan täydelliset, variaatioita vaan mut just niinku oli ajateltukin! :D

   Bloggausta siis odotellessa :P

   Poista
 5. No perkeles, pitihän se nyt sitten päivittää :-D http://halo-anne.blogspot.fi/2014/08/elamaa-onko-sita.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, ensimmäinen murtui! Nopeata toimintaa, hyvä hyvä :P

   Poista
 6. Mullekin on nyt Instagramiin liittymisen jälkeen vastaan oikeastaan vaan sellaisia uusia liikkeitä, etten varmaan saa puhtaasti koskaan koska ei tuu riittää liikkuvuus. Just tollaisia kuin toi Hazel.

  Ostin kotiin tangon jee, voin treenata kaikkea paskaa = allegraa.

  Tähän asti on ollut voima ja/tai kehonhallinta eniten rajoittava tekijä, nyt kaikessa tulee liikkuvuus vastaan. Ja sit noista fonjeista ei tarvi unelmoidakaan koska aivokapasiteetti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Too dumb to Fonji? Ohan se tuoki, jonkinlainen syy olla tekemättä, ja varmuudeksi että ei tuu onnistuun siis vaikka koko elämänsä yrittäis? :D

   Poista
 7. ääääh, blogger vammaa eikä anna vastata tuonne alle mutta vastaan tähän :D Eli mie oon nyt niin onnellisessa asemassa että on "oma" tankosali, elivedän paikallisella kuntosalilla tunteja ja tammikuussa saatiin ihan uutusen uus tankosali kymmenellä tolpalla, isoilla peileillä ja DISKOVALOILLA! :D Samassa tilassa nurkan takana on pyöräilysali ja musavehkeet on siellä, kaiutin siis on meidänki salin puolella mutta itse iso pömpelli soppelisti nurkan takana ja mulla kännykkä aina siinä kiinni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma sali, kuulostaa ihanalta :) Diskovalojen välkettä oonki nähny kuvista teiän tyttösiltä :D

   Poista
 8. Mä oon sitten taas kesän aikana löytänyt tankoilija-minäni kokonaan uudestaan erittäin passiivisen kevään jälkeen! Yhtäkkiä vain se vanha into on herännyt ihan täysillä ja kotitreenit saattaa venähtää kolmetuntisiksi, ihan parasta - ja niinhän se just tuntuu menevän että kun pääsee treeniin kiinni niin sitten sitä vaan menee eteenpäin korkeelta ja kovaa ja innostuu aina vaan lisää. Ja jos jättää treenaamisen, kuten mä alkuvuodesta, intokin kuolee ja mikään ei onnistu... Eli toi sun mainitsema noidankehä on kyllä hyvinkin tuttua!

  Ja oon kyllä samaa mieltä, UUSIA LIIKKEITÄ KAIVATAAN! :D Tosiaan sellaisia, mitkä ei vaadi selkärangan ja kaikkien muiden luiden ja nivelten muuttamista kumiksi.

  Kiva kun muuten linkkasit noita blogeja (tylsien työpäivien ratoksi oonkin etsinyt uusia tankoilublogeja), odotan kanssa tankoiluun liittyviä päivityksiä innolla! Ja tosi hyvä idea olis toi facebook-sivu, mä ainakin haluaisin videospämmäystä!! Ja hei vielä pakko ilmoittautua, multakin löytyy tosiaan tankotanssiblogi, eli jos et ole törmännyt niin saa käydä kurkkaamassa ;)

  http://jennikeepsgettingbetter.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olinkin hetken, että laitan sunki blogin tähän haasteeseen, mutta sä oot blogi-flow'ssa jo näkyy muutenki niin eihän se ois mikään "haaste" ollu :D

   Hyvä, että joku on siis todistetusti saanu tankoiltua, voit loistaa sitten tässä lekottelijoiden keskuudessa :D Jospas tässä itse kukin pääsisi tuohon sun kuvailemaasi flow'hun vielä käsiksi :)

   Poista
 9. Ja tässä se nyt on :D http://poleaurelia.blogspot.fi/2014/08/tankotanssijan-festarikesa.html

  VastaaPoista
 10. Kiitos haasteesta! Tässä vastaukseni: http://danceasfast.blogspot.fi/2014/08/kuulumisia.html

  Palaamista blogin pariin on kyllä ahkerasti suunniteltu, mutta suunnittelun asteelle on jäänyt. On se harmi, kun töissä on nykyään niin paljon oikeitakin töitä, ettei ehdi bloggailla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. First things first! Nopsaanhan sä reagoit, hyvä tyttö! :)

   Poista
 11. http://ymparikaydaan.blogspot.fi

  Done and done!

  VastaaPoista
 12. Sä kyllä niin kiteytit mun tuntemukset tankoilua kohtaan tällä hetkellä :P Vaikka varmaan olisin aktiivisempi jos se tanko ois... Tai ehkä mä vaan uskottelen niin itselleni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä sentään kyllä vaikutit oikeasti käyttävän sitä kotitankoasi silloin kun sulla se oli. Mulla tuppasi välillä jäämään vähän vähemmälle huomiolle, välillä koska ei lihakset riitä joka paikkaan, mutta myös kun tottuu siihe, että kotona lepäillään niin sitten sitä kans lepäillään :D
   Jos sulla on tankoiluun liittyvää jaettavaa niin kirjottele toki ihmeessä, ois kiva kuulla :) Mutta koska oot kirjotellu muuten ja en tienny onko sulla mitään treenejä käynnissä vai onko homma hattuhyllyllä niin jätin sulle oman vapauden olla ottamatta tätä haastetta :D

   Poista
  2. Eipä mulla juuri tankoiluun liittyvää postattavaa (valitettavasti ole), mutta tilanne ja sun kannustus on huomioitu täällä http://ewyandadog.blogspot.fi/2014/08/kesa-2014.html ;)

   Poista
 13. Vastattu on, tämä oli kiva haaste: http://liianisotlihakset.blogspot.com/2014/08/kesatangot.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sinusta en kyllä "huolissani" ollutkaan, ajattelin että etköhän palaa takaisin sorvin ääreen jahka lomiltasi joudat :D

   Poista