Elämä on erilainen vakiotankoilijan silmin. Tässä blogissa käydään oman mukavuusalueen ulkopuolella, ja takaisin tullaan taas yhtä tarinaa viisaampana, elämän hauskuutta silti menettämättä.

"You will find only what you bring in." -Master Yoda-

sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Psssst! Ilmasta nettivalmennusta!

Firma, jonka kautta olen kuntosali/ruokavaliovalmennukseni ottanut, eli Optimal Performance, tarjoaa kolmen viikon ilmaisen nettivalmennuksen Kaisa Jaakkolan uusimman kirjan Taikinasta Teräkseksi-hengessä.
Ei tartte tehään yhtään mitään, muuta ku rekisteröityä ja imeskellä infoa. Heleppoa ku heinän teko.
Tästä pääsee varmaan jyvälle tai asiassa alkuun, joskin paatuneimmalle punttaajalle ja jykevimmälle tankomimmille (veikkaan, en tiedä) tuleva saliohjelma saattaa olla kevyt, tai ainakin se kotitreeniversio. Salillahan tietysti jokainen päättää itse, millaisilla painoilla tekee.

http://optimalperformance.fi/optimal-health/taikinastaterakseksi/

Kaisa Jaakkolaa jos et tiedä, niin kannattaa tutustua, täältä löytyy paljon terveysasiaa ja vinkkejä, ja erityisesti kilpirauhasvaivaisille. http://kaisajaakkola.fi/

Itsekin aukaisin tuon valmennuksen, joskin oletan sen sisältävän itselleni aika vähän uutta tietoa. Tosin, kuten oma akateeminen luonteeni vaatii, tiedon virrassa on aina syytä pysyä mukana ja korvat höröllä, koska vuosi sitten tullutkin tieto voi olla jo uusimman tutkimuksen mukaan vanhaa, vaikka se olisi aikoinaan tullut luotettavaltakin taholta. Yleensä kokeneempikin konkari saa jotain uutta tai viilattua vanhaa, treeniä tai ruokavaliota, eli vähintään kannattaa kurkkailla mitä tuossa valmennuksessa on tuloillaan :)

En muuten saa tästä mainostuksesta yhtään mitään, ihan hyvää jakaakseni tämän teen.
Still loving niiiiin isosti näitä OP:n Bia Brazil housuja <3 Luulin hukanneeni ne yhdessä välissä, mut onneksi löyty!!

Ekana tehtävänä oli määritellä pari hyvää ja huonoa terveystapaa. Hyviä löytyy tällä hetkellä runsaastikin, ja olen ollut tässä nyt 2-3 viikkoa kokonaan paleo muutamaa kämmiä lukuunottamatta. Ja se on tuntunut varsin luonnolliselta ja kivalta, toisin kuin se syksyinen yritykseni asiaan. Olen selvästi tällä kertaa paremmin varustautunut tähän asiaan. Ilmoittauduin nimittäin tuohon alla näkyvän kuvan Kukka Laakson yms ylläpitämään Kevätsiivoukseen, joka on tämmönen pikainen avustettu paleoon tähtäävä Facebook-pohjainen minivalmennus. Olen hädin tuskin huomannut olevani siinä mukana, kun tää on jotenkin ihan luonnollisesti mennyt. Tästä lisää joskus toiste, sitten ehkä.
Kukka Laakso on toinen nainen, jonka blogia kannattaa seurata: http://kukkalaakso.com/



Mutta ne huonot tavat. Nukun paremmin kuin vuosi sitten, mutta ihan muutama yö takaperin heräsin viideltä tajuten, että olen nukahtanut istualleni nojaamaan tyynyillä vasten seinää, iltasilmälasit päässä ja läppäri yhä sylissä... Eiiii hyvä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti