Elämä on erilainen vakiotankoilijan silmin. Tässä blogissa käydään oman mukavuusalueen ulkopuolella, ja takaisin tullaan taas yhtä tarinaa viisaampana, elämän hauskuutta silti menettämättä.

"You will find only what you bring in." -Master Yoda-

torstai 27. maaliskuuta 2014

Circus Dictionary ja Workout Dictionary

Tankotanssijat tietääkin jo Pole Dance Dictionaryn, mutta tänään on ihan just julkaistu uusi aivan ihana vaavi, nimittäin Circus Dictionary! I'm in löööööööv!!



Sieltä löytyy aivan kaikki!
Pariakrobatia, rengastrapetsi, trapetsi, köydet, kankaat, jonglööraus, se joku pallojuttu mille en muista nimeä, mutta mun kaveri harrastaa sitä. Kontaktijonglööraus! Sehän se oli! Sitten käsilläseisonta, ne jotkut narut (hehe, mitä lie :D ), kontortio ja hulavanne.

Kontaktijonkkapallo
Mulla on nyt koko viikon himottanu päästä treenailee mun rengastrapetsilla, koska sen sais KunnonSalille ripustettua. Ehkä sunnuntaina? Ken tietää. Koska nyt ku meni viime viikko sen tuolin parissa, niin tekis mieli tehä kaikkee muuta. Myös muuta kuin tankoa. Roikkua, siis, missä tahansa! Sit vaan harmi kun laskeskelee, että millon sitä ehtii, niin se on keskiviikko tai perjantai, koska ma, ti ja to menee Hytkeellä tanko-ohjauksessa ja baletissa. Sit jos viikonloppu on varattu, kuten usein tässä on.

Eilen tosin tuli vähän kurkku kipeeks, joten se siitä keskiviikosta. Kulutin eilisen sitten kaverin kanssa Cittarissa, sain taas varastoitua tyyliin ydintalven varalle. Perjantainakaan en pääse, syy löytyy selitettynä alempaa.


Mut ei tää tähän loppunut, salitreenajille on vielä ihan omansa, nimittäin Workout Dictionary
Siellä on myös venyttelyjä ja kaikenlaista jumppapalloista lähtien, ei siis pelkkää HC-matskua :)


Huomenna menen muuten Burleskikurssille tanko- ja työkaverin kanssa. Tää "seksiteema" siis jatkuu :D Kuopioon tulee maailmallakin palkittu suomalainen Lou Lou D'vil pitämään kahden päivän workshoppia, alkeet ja samalla jatkokurssi. Opitaan myös meikkaamaan burleski-style, ja mennään perjantaina illaksi katsomaan LouLoun keikka Amarilloon, kera tulennielijän ja Jussi69:n. Siis megasiistiä!! :D
Tiiä vaikka tasselit omistaisin tämän viikonlopun jälkeen, siitä se riemu sitten repeääkin :D Jos näin käy, en voi hetkeen suositella luonani vierailua heikkohermoisille. There'll be no livin' with me sen jälkeen :D Mutta kuoleeko siinä sydänkohtaukseen, nauruun vai myötähäpeään, se jääköön katsojan päätettäväksi :D

Lou Lou D'vil

2 kommenttia:

  1. Repesin ajatukselle sinusta ja tasseleista, anteeksi :D Tosin ne on kyllä minusta aika koominen keksintö kenen tahansa "käsittelyssä".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi hitto! :D On se nyt kumma, jos se ajatus ei valtaa sua hirveellä seksikkyydellään...
      Ja oon samaa mieltä, musta on jotenki hassut kenen tahansa päällä, tai ihan koristeelliset ja nätitkin, mut ei ehkä sitä, mitä itse pidän seksikkäänä. Mut ihan hauskaa kokeilla tota pyörittelyä, sitä voin suositella :D

      Poista