Elämä on erilainen vakiotankoilijan silmin. Tässä blogissa käydään oman mukavuusalueen ulkopuolella, ja takaisin tullaan taas yhtä tarinaa viisaampana, elämän hauskuutta silti menettämättä.

"You will find only what you bring in." -Master Yoda-

maanantai 11. helmikuuta 2013

Kuntotestiä ja the Motherf@%&?ing butterfly!

Ensinnäkin, hieronta peruuntui hierojan sairastumisen vuoksi! Daaaaamn! Perjantaina uusi yritys.

Vaihdoin sitten päivän suunnitelman kuntotestin tekemiseen. Aika pikaiseksi se jäi kun salilla just ne laitteet oli käytössä, joita oisin tarttenu. Ja ideana se, että lataan painoja niin paljon, että jaksan tehdä tyyliin yhden liikkeen. Mutta mitäs sitten, mietin hiljaa mielessäni, kun painoa on niin paljon ettei jaksakaan nostaa esim penkkipunnerruksessa sitä painokasaa enää ylös? Käy Salkkari-Joonatanit ja jäädään siihen kiljumaan apua. Eihän tämä koko testi tainnut mennä kovinkaan puhtaasti, mutta jotain alkujuttuja sain nyt kirjattua ylös.

Leukoja meni puhtaasti kunnioitettavat yksi kappaletta :D Joskus ei mennyt yhtään!! Saisin niitä puolivälin leukoja ja eksentrisiä (eli ylös hypätään ja alas tullaan hitaasti) kyllä sitten enemmän, mutta unohdin sen vaiheen vähän niinku dokumentoida. Oli tarkoitus ottaa nauhalle joka liike, mutta ei nyt täpötäydessä salissa viitsi. Tai kehtaa. Kumpi se nyt taas on, kun tämä maakuntamatkailu on sekoittanut mun murrepään.

Tässä on videopätkä viime viikolta, kun tein yhden (epäpuhtaan)leuan ollessani ihan sairaan väsynyt. Jotenkin tuo jalkojen vipeltäminen (jota ei tänään tapahtunut) on tietyllä tapaa kovin suloista :D Vipeti vipeti!



Osa testin jutuista jäi siis tekemättä, mutta lisäilen niitä sitten ensi kerralla salilla. Tämän mä kuitenkin sain:
Leuanveto vastaotteella 1kpl
Etunojapunnerruksia 14kpl
Takakyykky tangolla (smithissä) 50kg
Dippi(kädet penkillä ja jalat korokkeella, salilla ei ole dippitelinettä) 16kpl

En oo tuota Smithiä aiemmin oikeestaan tehnyt edes, että paremmalla tekniikallakin jo pelkästään saisin varmaan paremmat tulokset. Mulle haastavaa on myös nuo nimet, enhän mä ensin edes tajunnu että etunojapunnerrus on siis ihan peruspunnerrus. Hah :D

Tässä sitten mun nihkeet 14kpl punnerruksia, ja näyttäisi siltä, että perse se vaan painaa ainakin tonnin ja sitä on näköjään raskasta kammeta lattiasta irti :D

Kauheita räpellysvideoita, mut onneksi tästä voidaan parantaa :D

Tankoilun puolella potkii aika kivasti kans. Mulla on yks liike, nimeltä perhonen, joka on pitäny mua pilkkanaan jo vuoden ajan. Sain sen tehtyä ekan kerran jo vuosi sitten, mutta jostain syystä se jäi niin pelottavan tuntuiseksi, että onnistuin ainakin puoli vuotta elelemään ilman, että sitä tarvitsi tehdä uudestaan. Ja nyt vasta tänä keväänä sitä on tullut opetuksen puolesta kunnolla vastaan. Kyllä tuntui jurpolta olla kolmostason tunnilla osaamatta perhosta. No nyt sekin este on sitten ylitetty, kun tarpeeksi monta kertaa täristen sitä ties kuinka monella tunnilla opettelin. Ja pistivät sen pirulaisen vielä siihen yleisön edessä esitettävään koreografiaankin, joka yhdessä paikallisessa baarissa vedetään. Omasta osallistumisestani en ole vieläkään luvannut mitään, katsotaan.
Perhonen kesällä 2012. Kuvaaja Paulus Konttinen.

Mutta tässä on nyt yksi todistuskappale, että tavan perhospörriäinen on mennyt eteenpäin. Joku päivä sitten jatkettuna, että vain kantapää on tangossa (ja nilkka suorana, murh!). Mutta tätäkin vielä on hiottava, kaunistettava ja vahvistettava. Tuossa ylemmässäkin perhoskuvassa on paljon hyvää, mutta alempi on sata kertaa vakaampi, lantio on paremmin asennossa ja jalkakin alempana. Kun nämä asiat ovat kunnossa alan taas kasvattaa keskivartalon etäisyyttä tankoon ja pikkuhiljaa siitä tulee se jatkettu perhonen. Kaikki aikanaan :)

Tänään olin vielä tuon kuntotestin jälkeen kakkostason tunnilla ja sali oli niin täynnä, että jaoin opettajan kanssa tankoa. Ollaan tän open kanssa hääritty myös kimpassa kuntosalilla ja nyt tankotunnilla siinä liikkeistä jutustellessa se välillä hiljensi koko salin ja pyysi että jaan vinkkini koko porukalle. Ihan hauska oli olla "opena". Jaoin hedelmäni mm vesimiehestä ja supermiehestä tanko-V:n kautta. JA! Kaiken kukkuraksi olin ihan semiedustavakin esimerkki, enkä vain täynnä puhetta! Ol kivvaa :) Nyt on kyllä ihan löllö olo...

Huomenna treffaamaan MM-valmentajaa :) Sen ainokaisen kerran :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti