Elämä on erilainen vakiotankoilijan silmin. Tässä blogissa käydään oman mukavuusalueen ulkopuolella, ja takaisin tullaan taas yhtä tarinaa viisaampana, elämän hauskuutta silti menettämättä.

"You will find only what you bring in." -Master Yoda-

maanantai 30. syyskuuta 2013

Hellurei ja hellät tunteet!

Eilen tankoilun jälkeen oli taas rengashetki.

Kaveri, mokoma 18v rimpula (hehe :D) saa väänneltyä ja käänneltyä itsensä jos jonkinmoiseen mutkaan, ja pitihän sitä sitten tämän vanhan tädinkin kokeilla, mihin tässä taipuu. Voe tokkiinsa, olihan se raaka peli Ranualla ku näiden hartioiden kanssa yritti vääntäytyä. Ekaa kertaa elämässäni sain kuitenkin silleen käden kannalta "yläkautta" varpaista kiinni ja käteen tuli sitä massiivista venymisen tunnetta, mikä tulee siitä kun kättä yrittää kääntää sitten pään päällä samalla pitäen jalasta kiinni. Seistessä tämä ei onnistu ollenkaan, mutta jotenkuten sitten pää alaspäin. Tai siis, saapahan edes pottuvarpaasta kiinni.

Annikan blogi, jossa hienompia rengaskuvia meiän treeneistä: Annikan blogi
Ja ihan ps. Olen huomauttanut kyseistä vimpulaa treenaamaan selkänsä kaarretta pyöreämmäksi, siis venyvyyttä enemmän myös hartioiden ja lonkankoukistajien piikkiin. Yhdestä kohtaa alaselkää megataipuminen, is no good... Se ei ehkä huoleta nyt nuorella iällä, mutta jos päädytään samaan vanhainkotiin joku päivä, niin sitten se mitataan, kumpi saa noukittua omat sukkansa lattialta. Khejehe :P
Tämä vielä perinteinen käsi selän taakse-ote

Samoin tässä, käsi selän takaa

Tässä on sitten jo käsi yläkautta vedettynä. Pain is hell... 
Siinä se käsi, on kaikessa vääntyneisyydessään. 
 Tulin sitten kotiin ja alaselkää lämmitti oikein kivasti. En ollu varma, että oliko se hyvä vai huono juttu. Tuntui siltä, että se olis jotenki auennu, siis jumit ja näin. Mutta eikä mitä.... Seuraavana päivänä eli tänään, oli sitten semmonen junttura, että voi voi... Oikeestaan se tuli jo illalla, tuli kova tarve nukkua sikiöasennossa, selkä sisäänpäin kaarella. Epäilen kuitenkin, että se on enemmän tuosta renkaan painamisesta selkään, kuin sen vääntymisestä mutkalle, koska millään erityisellä mutkalla en vielä ollut edes.

Tänään etsin sitten InterSportista teippiä tuota rengasta varten. Myyjä vakuutti, että jääkiekkoteippi olisi huonoa, sen sijaan kannattaisi panostaa tennisteippiin. Tennisteipin värit oli ihanan kirkkaat, ja pinta tuntui kivalta. Se on myös muovia, joten ei jää ollenkaan liimaa. Tennisteippi on joko paras ideani ikinä, tai totaalinen fail. Se on nimittäin ihan hemmetin tiukkagrippistä. Ja se myös loppui kesken, tennisteippiä ei myydä metritolkulla, vaan lyhyissä rullissa. En ymmärrä. Lätkämailat vaatii vaan vähän teippiä ja silti niitä myydään monimetrisissä rullissa. Miksei tennismailoja voisi teipata metrimäärissä? Hmph... Mutta, huomenna sitten taas ostamaan lisää teippiä. Jepu jee.

Eikö siitä tule aivan ihana piparminttukarkki? Karkkitanko. Luulenpa, että toi jakaa mielipiteitä. Toisen mielestä aivan ihana, toisen mielestä ihan ku hulavanne. Kuvan teippimäärä koostuu siis yhteensä kuudesta teippirullasta, 3 pinkkiä ja 3 valkoista. Ostan niitä saman setin lisää, ja laitan sen nätimmin, koska nyt tuli vähän hutiloitua.

Sit tän päivän treenit tangolla...

Tankotreeni ei oikein meinannu onnistua eilen, eikä ne onnistunu tänäänkään. Mieli pökittää vastaan, meinaa maistua tällä hetkellä vähän puulta. Toisaalta en meinannu voida töissä keskittyä asiaan, kun koko ajan mielessä hekumoin uusia tankojuttuja, mitä halusin kokeilla. Sitten vihdoin nyt illalla pääsin tankoon kiinni, ja p****t siinä pysyny huonostikaan. Tankosali ihan viileenä, hiki ei pysyny pinnassa, tanko tuntu ihan ku ois jauhopintanen. Pyh... Että voikin olla lannistunut olo, kun mikään ei toimi...

7 kommenttia:

  1. Mähän sanoin että pinkki! T. rimpula;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no ei sitä voinu vastustaa ku katoin niitä värivaihtoehtoja :P Mut kokopinkkiäki mietin, se vaan tuntu jo ehkä hiukka liian räikeeltä, toi pinkki-valkonen on ihan sopusuhtainen (mun mielestä) :)

      Poista
    2. Vaan nythän se vasta hulavanteelta näyttääki :D

      Poista
  2. ihana rengas :D ja ps. mulla taipuu selkä sillai yhdestä nikamasta ja sain selän paskaks tossa vuos takaperin. että ottakee varovasti, oikeasti! ja harjoittakaa syviä lihaksia. Nih!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, yesh mama :D Nuoremmat tuntee ittesä vielä kuolemattomiksi, mut mulla on ehkä niin rauhallinen mieli ylipäänsä, ettei ees uskalla repiä kovasti...

      Eli joo, toi on herkkää aluetta toi selkä. Itsellä ei (onneksi?) taivu oikeen erityisesti mistään, joten ei oo toistaiseksi ollu vaaraa vääntää pelkkää yhtä nikamaa. Oon aika nihkeenä venyttämässä selkää ylipäänsä, ku en halua tehä sitä terveyden kustannuksella. Hartioiden venyttelystä saisin itse luultavasti parhaat tehot irti, en tiedä ketään toista jolla olis näin jäykät hartiat, en saa niitä edes rennoiksi maahan pään yläpuolelle jos makaan lattialla selällään.

      Jonku tyynyn vois tuohon renkaaseen liimata, ni ei painais mokoma niin paljo tuohon alaselkään jos tommosia taivutteluja touhuaa ylipäänsäkään :D

      Poista
  3. Mä mietin kans tota Ahlsportin renkaan hankkimista, mutta mietityttää se että mihin sen voi siis ripustaa? Ei varmaan omaan kotiin minnekään? Jos sunkin pitää sitä viedä aina mukanasi treenipaikkaan? :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän sen kotiinkin voisi kattoon porata, jos on iskuporakone ja tietoa että katon materiaali kestää. Pitää kuitenkin turvamääritysten mukaan kestää 200kg kuorma ettei varmasti tule alas. Tai sitten jos on jotain tommosia jykeviä rautaputkia jossakin, missä se mullakin tuolla kuntokeskuksella roikkuu. Painahan tuo ei ku 7kg, että olalla se kyllä kulkee ihan ok, pyöräillykki sen kanssa olen vaikken sitä ihan maailman ergonomisimmaksi ratkaisuksi laskisi :D Kesällä voi sitten pistää vaikka keinutelineen väliin tai puun oksaan.

      Poista