Elämä on erilainen vakiotankoilijan silmin. Tässä blogissa käydään oman mukavuusalueen ulkopuolella, ja takaisin tullaan taas yhtä tarinaa viisaampana, elämän hauskuutta silti menettämättä.

"You will find only what you bring in." -Master Yoda-

tiistai 10. syyskuuta 2013

Get ya butt off the floor!

Paleo-ketoosin tekele etenee kivasti ja tänään on erittäin energisen pinkeä olo. Liiankin, koska mitään järkevää en saa aikaiseksi ja oon vielä flunssassa joten paikoillaan pitäisi malttaa olla. Tai riippuu miten määritellään järkevä. Bongasin netistä yhdeltä Bobbin tanssistudion bilevideolta hauskan tankoliikkeen ja käytin varmaan tunnin ratkaistakseni miten nappaan siitä parin sekunnin klipin ja jaan sen nettiin. Kuulostaa helpolta, mutta matkassa oli monta mutkaa. Sen jälkeen kulutin ainakin puoli tuntia, että kuvasin sen liikeen itse tekemänäni, ja tein siitä giffin nettiin. 

Mutta mihinpä mulla kiire, viimeisellä lomaviikolla. 

Tässä on kuulkaas arvon tankoleidit liike, jonka pitäisi kuulua jokaisen repertuaariin! 

En tiedä sen nimeä, joten ristin sen Pyllyaskeleeksi. Tai ButtStepping, näin kansainvälisittäin.



Ja menin tietysti itse perässä.

ps. jos tämä ei liiku, klikkaa sitä.


Mitäs tykkäätte? Jos ei oo cooleinta, viileintä, mageinta mitä ootte ikinä nähny tangolla tehtävän niin hieraskaapa silmiänne ja nauttikaa vielä kerran tuosta näystä, kyllä se mieli sitten muuttuu! Ja on kuulkaas semmosta hard corea, että!

ps.kiitos kaikille kommenteista siihen stripparipostaukseen. Oli kiva vähän kuulla teistäkin siellä ruudun sillä puolen, vastavuoroisuus on aina lämmittävää :) Harkitsin jopa, että koska kansa selvästi "kiihottui" teemaan, niin ehkä mun pitäs jatkossa sitten pitäytyä kirjoittamaan vain niistä strippareista! 
Ai mitä? Siis ei vai? Eikö ollu hyvä idea? Hmphm, no daaaamn...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti