Elämä on erilainen vakiotankoilijan silmin. Tässä blogissa käydään oman mukavuusalueen ulkopuolella, ja takaisin tullaan taas yhtä tarinaa viisaampana, elämän hauskuutta silti menettämättä.

"You will find only what you bring in." -Master Yoda-

keskiviikko 18. syyskuuta 2013

One Ring to Rule Them All

Mulla on uusi lelu <3


Ahlsportin Aerial Ring. Ekan kerran mä kokeilin ilmarengasta siellä Espanjan lomalla. Tykkäsin kovasti, ja heti kun näin Ahlsportin alennusmyynnin, tilanne alkoi vaatia toimintaa. Olin just saanut myös tietää, että sain töitä, joten aloitin tulevan palkkani tuhlaamisen hyvissä ajoin :P

Postitus kesti ikuisuuden ja sekä Ahlport että Posti ehti töpeksiä ja hukata tän jo kertaalleen. Lopulta sain jonkun mystisen posti-ilmoituksen ja menin Postiin hakemaan pakettia. Olin pyörällä ja mietin mielessäni, että toivottavasti se ei ole nyt se rengas, kun sen piti olla kotiinkuljetuksella. No olihan se. Hetken siinä haukoin henkeäni mut lopulta kaikki meni näpsäkästi kun revin paketin auki Postissa ja rengas harteille ja ei muuta ku pyörän selkään. Lähdin siitä samantien Hytkeelle ja yks nuorista työntekijöistä (Kuopion miestanko-ope!) halusi heti päästä kokeilemaan tätä, joten ripustettiin se yhteen ryhmäliikuntasaleista. Rengas jäi tosi matalalle, muuten oikein hyvä ja kätevä. Mietitään sitten jatkossa, minne tämän laittaisi.


Nyt tarvisi sitten keksiä, että mistä parhaat teipit tämän teippaamiseen? Koska kyllähän se vähän pakko on teipata, eikö? Kaunis valkoinen pinta, mutta kovin on liukas. Entäs saako niitä kuinka hienoissa väreissä niitä teippejä?
Ja jos tiedät jotain hyviä nettisivuja mistä temppuvinkkejä, niin mielelläni otan linkkivinkit vastaan! :)








Seuraavissa kolmessa kuvassa esiintyy Elina, tai Chirion niin kuin tankomaailma sen tuntee :)

Ihana semmoinen "Ai ai ai, perseeseen sattuu!" Mutta eipä se Elinaa estänyt rakastumasta tähän rinkulaan :)




Vietän viikonlopun Helsingissä ja yritin ilmoittautua Vertical Clubin aerial hoop-tunneille. Sanon, että yritin, koska jäin varasijalle 6. Nyt sais joku kato käydä siellä, koska Savo tarttee vähän vinkkejä ilmarenkailuun :)



Tätä kokeilin ihan hetken mielijohteesta ja yllätyin positiivisesti. Mutta! En kerta kaikkiaan pysty suoristamaan mun hartioita, ne ei vaan liiku ja voima katoaa ihan kokonaan...





On tullut muuten vietettyä viime viikkoina melkein kaikki illat Hytkeellä. Vuosiasiakkaat saa olla siellä vapaasti ja tankosalikin on 24/7 auki. Meillä vois olla käytännössä makuupussit siellä, käytäs vaan päivisin töissä muualla. Yhtään viihtyisä se ei oo, mut ilmapiiri tuleekin meistä muista ihmisistä :)
Tosin, mun täytyy vähän järkeistää mun treenimääriä, koska mun kropassa ei oo taas vaihteeksi tai siis ei ole ikuisuuksiin ollut oikeen kaikki inkkarit kanootissa ja muumilaaksossaki on melkeen pelkkiä hattivatteja. Mutta, se on toinen tarina se :)


Rengas kulkee kätevästi kotiin ja liikuntakeskukselle olalla. Tosin, pyöräillessä tää ei oo niin kätevä.

Toi video taisi olla mulla jo kertaalleen täällä näytillä, mut siinä on Jenyne Butterflyn rengasta ja tankoa. Ah! Niin kaunista!

Sit vaan reeniä kehiin, ja vähän korkeammalle kiinni nii johan läks :P Tässä on vasta ensimmäinen päivä ja elämäni ensimmäisiä lyhykäisiä treenejä takana. Kehittymisen varaa on riittämiin, ja tietopankki toistaiseksi vielä varsin tyhjä siitä, mitä kaikkea tämän kanssa voi tehdä.


6 kommenttia:

  1. Ooh wau rengas. Niin paljon tuota on hehkutettu että ootan itekin jo innolla että pääsis kokeileen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli ihan hilkulla muutto Ouluun tässä syksyn alussa, ja ehdin mielessäni hekumoida jo vähän sitä Oulun uutta salia ja sitä et siellä on sit kans toi rengas :) Mut nyt ku jäin Kuopioon vielä toistaiseksi (tiiä sit jos vuoden päästä löydän itseni Oulusta :P), palkitsin itseni uudella lelulla :P Ja hei! Mä bongasin sun blogin kans, hahaaaaa! :D

      Poista
  2. Onnittelut uudesta renkaasta! Olen muuten kuullut, että kaikki eivät tykkää teipata renkaita ollenkaan ja silloin liukuvammatkin liikkeet onnistuvat näyttävämmin. Omasta mielestäni teipattu on kyllä mukavampi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Tässähän on kaunis valkonen pinta, ni tavallaan sääli teipata. Mut jotenki erilainen ku fitpoleissa, tähän jää jälkiä helpommin. Jos ei teippaa, niin pitääkö sitten treenata vähissä vaatteissa, että on pitoa? Niin, ja mites sitten, tiiäkkö että jos teippaa niin onko sitten enää paluuta teippaamattomaan? Ja jos tahtoo sit vaihtaa teipit vaikka sesongin uuteen väriin, niin onnistuuko se huonostikaan?

      Poista
    2. Hmm...Eiköhän ainakin teippien vaihtaminen uusiin onnistu ihan hyvin ja on varmaan tarpeellistakin, kun vanhat kuluvat. Muuten en osaa sanoa voiko enää palata teippaamattomaan ja minkälainen treenivarustus sitten pitää olla. Kokeilemalla viimeistään selviää!:)

      Poista
    3. Kiitos infosta :) Aattelin, että varmaan ne teipit irti saa ja ehkä hyvällä tuurilla jopa jollain tiukalla pesuaineella tai desinfiointiaineella ne liimat saisi sitten irti. Vaikka enemmän mua kiinnostais leikkiä aina eri väreillä, kuin palata täysin teipittömään. Mutta tottahan se niin on, että ei auta ku kokeilla :)

      Poista