Elämä on erilainen vakiotankoilijan silmin. Tässä blogissa käydään oman mukavuusalueen ulkopuolella, ja takaisin tullaan taas yhtä tarinaa viisaampana, elämän hauskuutta silti menettämättä.

"You will find only what you bring in." -Master Yoda-

sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Tankoilijoiden pikkujoulut

Viikonloppuna vietettiin Kuopion tankoilijoitten pikkujouluja. Järjestävänä tahona toimin minä, muutaman aputontun avustuksella. Kyseessä ei siis ole mikään kuntokeskuksen järkkäämä eventti, vaan enemmän tämmöinen tunnelmallinen get together.


Ohjelmassa oli muutama esitys, muutama ryhmänumero Zumba-tyyliin eli ex tempore mukaan rytmeihin. Oli arvontaa, joihin saatiin Hytkeeltä muutamat lahjakortit sponssina. Oli nyyttärit, eli ruokoton määrä suklaata :D Istuttiin ja juteltiin. Tonttulakit. Tuikkuja. Lahjoja sai tuoda ja huikeat 2 niitä oli ja nekin unohtui jakaa virallisesti :D


Näitten tyttöjen kanssa sitä kyllä niin mielellään hengailee. Kaikki niin erilaisia, mutta silti niin samanlaisia.

Tonttutiimi ottaa kaulaa muihin aloittamalla suklaan syönnin
hyvissä ajoin :P
Kummasti sekin Hytkeen ankea miljöö muuttui tunnelmalliseksi hämyisellä valaistuksella ja tuikuilla. Videoihin ja kuviin se toki vaikuttaa laatua heikentävästi, mutta noooh.

Elina asettelee arpalippuja ennen muiden saapumista
Arpalippuja oli katossa, seinissä ja piilossa ympäriinsä. Vähän haastetta kehiin :)
Siinä kiivetään hakemaan arpalipuketta, housut jalassa.

Monkey see arpalipuke, monkey go get it!

 voitokas arvonnan pääpalkinto, hieronta.

Tätä iltaa kannattanee katsoa näiden videoiden avulla. Huom, kaikki videot saa videon vasemmasta alakulmasta klikattua koko näytölle!

Tämä ensimmäinen on kokoelma kaikesta musiikkiin liittyvästä mitä tehtiin. Tästä seuraavat 3 videota löytyy pätkittäin tästä myös, mutta tämä sisältää myös 2 ryhmäzumbaa sekä yhden 3 tytön esityksen pätkiä. Aika nopea muokkaus, mutta menkööt :)

Ihana tässä tämä meiän Zumba-ope. "Me ollaan tankotanssijoita, miten tää menee!? Ei tarvi ujostella, ei Savossa!"

Tämä seuraava video on Joulupotpuri, jonka olen itse miksannut. Miksaaminen btw on ihan kamalaa... Koreo on muutoin oma, mutta Oona ja Elina auttoi rytmitajutonta. Se on jo aika tujakka sisäpiirin vitsi, tää mun rytmikorvan puutos. Tämä potpuri on ollut joulukuun lämppäbiisinä jatkotason tunneilla. Sitä en ole sanonut, mutta mä olen ohjannut tän syksyn. Avaudun siitä sitten erikseen, mutta mun tunneilla on, veikkaisin, aika erikoiset ja omalaatuiset nämä lämpät :D Tai siis, aina on se yksi niistä lämppäbiiseistä, joka on vähän hurttisempi.



Sitten mun koreograafikon urani huipentuma. Voin jättäytyä tämän jälkeen ansaitulle eläkkeelle, saavutettuani huipun. Meiän jatkotason tunneilla lämppänä pyörinyt What does the Fox say!, urhean joukkioni esittämänä. Näissä pikkujoulujen ryhmäpätkissä oli kaikissa muutama, jotka ei olleet ikinä tehneet näitä koreoita, mut kiitettävästi pysyivät mukana. Ja kaikkia on kiittäminen asenteesta, kun ovat koko syksyn jaksaneet näitten mun pälliyksien tahtiin lämppäillä.



Mutta äläpä huoli, koska jottei asiat olis niin yksinkertaisia, niin puuttavasta rytmitajusta huolimatta huilua osaan kyllä soittaa. Tai no, tavallaan osaan, koska aktiiviura loppui jo 15 vuotta sitten ala-asteella kestettyään pari vuotta. Nyt sitten yhtäkkiä halusin soittaa Lumiukon. Harjoitusta tartteis, ehdottomasti. Tässä video vähän syö osan huilun äänestä, paikan päällä se ei ollu näin katkonaista. Ja mitä nyt muutamassa kohtaa raavin itseäni sisältä päin kun tulee epäpuhdas piuhahdus tuosta putkesta....


Mutta yhtä kaikki, olen ylpeä kun uskalsin. Tankoilu ois jännittänyt vähemmän, koska en ole ikinä esiintynyt yksin huiluni kanssa. Nyt meni sekin neitsyys! Alahuuli vaan väpätti kun yritin epätoivoisesti puhaltaa tasaisesti, huh että sentäs. Ei oo noi puhallinsoittimet kyllä jännittäjän parhaita kavereita.


Nuottiteline

Ukko Nooaaaaa Ukko Nooaaaaaa

Tässä tytöt miettii tulevia koreoita :D


Iltaa lähdettiin vielä jatkamaan pienellä porukalla pubeihin ajatuksella yhdet. Ja siinäpä se suurinpiirtein pysyikin, mutta silti olin kotona vasta neljältä. Loppuviikonlopun vietinkin kotosalla. Haaveilen monesti siitä, että saa vaan olla ja öllöttää ja tehdä niitä juttuja mihin ei yleensä enää arkena järki riitä, tai aika. Kyllähän tässä nyt jotain pientä ehti näpertää, mutta päivän päätteeksi on kyllä aina vähän semmonen seinään juossu olo ku ei oo liikkunu. Mutta nooh :D

Ohan mulla kotonaki vähän joulukoristusta. Tanko on saanu vähän bling blingiä :)

1 kommentti:

  1. Höh, ei ois pitäny kattoo ja lukkee näitä ku nyt harmittaa vielä enemmän kun en päässy tulee mukaan.. :( hauskalta näytti meno ja meininki!

    VastaaPoista