Elämä on erilainen vakiotankoilijan silmin. Tässä blogissa käydään oman mukavuusalueen ulkopuolella, ja takaisin tullaan taas yhtä tarinaa viisaampana, elämän hauskuutta silti menettämättä.

"You will find only what you bring in." -Master Yoda-

keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Pole kisses, masseuse kisses. Really, what's the difference?


Terveisiä tankotanssijan hieronnasta. Tämmöstä jälkeä tulee, kun dominoivaa kättä auotaan. Ja toi on mun oikea käsi, jotenki jännästi peilin kautta kuvatessa kätisyys näyttää vaihtuvan, kunnon optinen harha :P


Ennen kuin ehdit pelkäämään, että minkä puoskarin piiskattavana mä oikein käyn, niin ihan fysioterapeutilla, tainnu sen kuviakin näkyä tässä blogissa, kun sekin tankoilee. Ja luotan sen ammattitaitoon 100%. Se meinas kyllä, et ehkä ens kerralla vähän hellemmin, mut nääääh, mä mitään silittelyä kaipaa jos kerta paikat on mahdollista saada aukikin. Alakropan hieronnasta aiemmin ei tullu otettua kuvaa, siinäkin meni reittiä pitkin ihan sormenjälkien vana, vaikkei se hieroja mielestään edes kovasti painanu. Enkä mä sitä kovaksi ole kokenut itsekään.

Mä syön noita omega3-tabuja aika monta päivässä, ne vaikuttaa tähän mustelmoitumiseen myös. Jos sulla on sama ongelma niin älä silti lopeta niitä omegoita, mut kokeile nostaa D-vitamiinin saantia, sekin voi auttaa kun nämä usein yhdessä toimii.

Tästä eteenpäin käyn tosiaan kerran viikossa, tosin varmaan se sit vähän vaihtelee et tuleeko alakroppa vai yläkroppa. Mä voisin tosiaan maata siinä jotain 5-6tuntia ihan helposti, tiiä ehtiskö siinäkään ajassa käydä kaikkea läpi kun kaikki on niin jumissa ja kierteellä ja mutkalla ja anatomia on outoa ja mitä lie... Hierojat ennen tätä nykyistäkin on kommentoineet, että "mielenkiintoista", ja mikäpä sen kivempaa tietty, tuoda siihen pöydälle jotakin uutta ihmeteltävää :D

Postaukseen täysin riippumaton kuva. Eilisissä reeneissä teetätin koko konkkaronkalla Oksaa, ja lähetin facessa
Jyväskylään tämän liikkeen "suomentajalle", Salla-opelle, nettipostikorttina :P 

Hieronnan toivottavia hyötyjä olisi lisääntynyt lihasten ja nivelten hyvinvointi tietty, mutta myös liikkuvuus. Mähän en saa käsiäni suoraksi pään yläpuolelle, eikä ne selällään ollessa osu koko käden mitalta lattiaan. Tämän vuoksi on täyttä tuskaa yrittää esim kiskoa itseään Supermiehestä takaisin tankoon, tai ihan sama mitä yritän, missä kädet on pään yläpuolella tai kiertyneenä taakse. Jospa tämä hieronta auttaisi asiaa, kun tiukat kireydet helpottaisi ja ehkä venyttelykin pääsisi täten tehokkaammin perille.

ps. Mustelmia kutsutaan tankosuudelmiksi, pole kisses, siitä tuo nimi. Todella ärsyttävä nimitys mun mielestä, semmonen teinix meets pole dance :D XoXo, Pole!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti