Elämä on erilainen vakiotankoilijan silmin. Tässä blogissa käydään oman mukavuusalueen ulkopuolella, ja takaisin tullaan taas yhtä tarinaa viisaampana, elämän hauskuutta silti menettämättä.

"You will find only what you bring in." -Master Yoda-

torstai 18. heinäkuuta 2013

Tankotanssiloma Espanjassa, Special Episode: Salima Peippo

Tajusin tuossa, että en ole Espanjan lomani yhteydessä esitellyt Salimaa ollenkaan! Eihän semmonen käy ollenkaan, joten tässä korjaan nyt virhettäni!


Salima on siis Kouvolasta kotoisin oleva suomalainen sirkustaitelija, joka opiskeli Turun AMK:ssa sirkuslinjalla. Vuonna 2000 Salima valittiin Suomen Neidoksi. Sittemmin maailma lähti sitten viemään, muistaakseni ainakin Ranskassa, Venäjällä ja Ukrainassa hän kävi pidempää pätkää. Espanjaan tuleminen esiintymään PortAventura-puistoon oli sitten varmaan se elämän käännekohta, koska sillä reissulla löytyi sitten mies, Christian. Ja nythän ne pyörittää sitä Art Move Studiota Tarragonassa ja vauvelikin on tulossa. Christian ei ole aiemmin harrastanut akrobatiaa, mutta Saliman myötä siitäkin on tulossa ihan pätevä tapaus ja opettaa sekin esim köyttä.

Mun mielestä tämä kuva Christianista ja Salimasta Suomessa on vaan niin ihana :)


Salima kun tuntuu osaavan lähes kaiken. Tankoa on kai tehty muutama vuosi, sitten on ilmarengas eli lyra, köysi, kankaat, trapetsi ja hula renkaat. Ja varmasti vielä jotain mitä en muista tai edes tiedä. Kieliä se osaa aika paljon. Itsehän joskus ajattelen olevani jotenkin erityisen pätevä kielissä kun suomen lisäksi englanti on tosi hyvä, sitten on vielä ruotsi ja saksa jotenkuten ja suomalainen viittomakieli. Mutta eipä se mittään kun Salimalta lähtee suomi, jotenkuten ruotsi, sujuva englanti, ranska ja venäjä. Tättärää!
Tiiättehän kun on olemassa niitä ihmisiä, jotka on lahjakkaita ja kauniita ja älykkäitä, ja siihen päälle vielä ihan älyttömän mukaviakin? Salima on kyllä yksi semmoinen, ehdottomasti. Aivan ihana ihminen ja meidän loman kannalta tosi ihana kun otti mukaan niin moneen eri paikkaan ja aina varmisti että meillä on kaikki hyvin. Ja on se silti ihan suomalainen, kun biitsipäivän päätteeksi sekin otti ja paloi, hahah :D

Tässä on mun mielestä paras video, kun laatukin on niin hyvä. Salima esiintymässä köysillä PortAventurassa. Sama esitys taisi olla myös Monte Carlossa pari vuotta sitten, jossa Salima esiintyi kansainvälisillä sirkusfestivaaleilla.



Tässä on aika makea video Salimasta lyralla eli aerial hoopilla eli renkaalla. Niitä on siinä peräti kolme kappaletta, ja ensin mukana on yksi tulikeppi, sitten niitä tulee kaksi, sitten lopussa on tulinen hularengas ja sitäkin se osaa pyöritellä myös samalla kun roikkuu ilmassa. Aikamoista.




Tässä Salima esiintyy tankotanssin parissa PortAventurassa


Tässä Salima väkertää mulle kankaissa chillailua
Itse en ole mikään lahjakas tapaus, en ollenkaan. Mut olihan se ihan kivaa, kun Salima sanoi että mä poimin koordinaatiojutut nopeasti. Jes, yks piste mulle :D 

Tässä Salima spottaa mulle elämäni ensimmäisiä Ayshoja.


Ja tässä sitten hula renkaat saa kyytiä. Pitkä video, mutta aika semmoinen espanjalaistulinen. Salimassa kun on tiettyä eteläisyyttä sen ulkonäössä, niin varsinkin tässä videossa menisi ihan täydestä jos luulisi Saliman olevan espanjalainen. Tai ainakin minun silmään, kun en tarpeeksi ole kehittynyt espanjalaispiirteiden havainnoitsijana. 

Kaikki kuvat löytyy Saliman verkkosivuilta http://www.sirkussalama.com/Welcome.html

ArtMove-Studiolla saa treenata myös lapset, niille on omiakin tunteja. Yhdestä niistä lapsukaisista laitoin jo kuvankin tuonne Kristian Lebedevin postaukseen. Tämmönen video tuli sitten vastaan. Tää tyttö on tosiaan, vissiin sen 12, ja se on jo miljoona kertaa parempi ku mitä varmaan itse tulen ikinä olemaan. https://www.youtube.com/watch?v=S1DyASA7YeM
Saliman lapsesta tulee kyllä kans varmaan aikamoinen pieni apina :)

Ja taas, mitä jää viivan alle: Kiitos Salima upeasta lomasta, toivottavasti nähdään vielä näissä merkeissä uudestaankin!

ps. Jos sanat tankotanssi Kouvola Kotka kiinnostavat sinua, niin silloin tällöin Suomessa käydessään Salima pitää siellä tunteja. Jos semmoisen näet niin ehdottomasti sinne!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti