Elämä on erilainen vakiotankoilijan silmin. Tässä blogissa käydään oman mukavuusalueen ulkopuolella, ja takaisin tullaan taas yhtä tarinaa viisaampana, elämän hauskuutta silti menettämättä.

"You will find only what you bring in." -Master Yoda-

tiistai 30. heinäkuuta 2013

Cool Dance!

Sitä kun selailee paljon nettiä, lukee foorumeita ja erityisesti kattelee Youtubea, tulee vastaan kaikenlaista. Tässä muutama semmoinen video, mikä on jäänyt Youtube-suosikkeihin tässä muutaman vuoden aikana.

Lähetään liikkeelle New Yorkilaisella Marlo Fiskenillä. Aivan upeaa liikehdintää! Ja multa saa aina pisteitä kun video on Nykin Body&Pole-studiolta, siellä oli niin ihana treenailla :)
  

Tämä jäi verkkoon, koska videossa on käytetty Nighwishin musiikkia. Video on Inno Alla Vita-hyväntekeväisyystapahtumasta Italiasta, jossa jokainen esiintyjä esitti jotain syöpään liittyvää teemaa. Tässä hollantilainen Hanka Venselaar esittää kuolemaa.



Jatketaan Body&Pole-studiolla. Koko henkilökunta, myös tuo ekana oleva Marlo, esiintyy tässä. Messisä myös kaikkien aikojen suosikkiopettajani, Steven Retchless.

Tässä ihan törkeän hieno video, musiikki on vähän kohtalaista ja videon esittelyssäkin lukee törkeästi strippareista, vaikka esiintyjät on maailman huipputankoilijoita.

Lyhyt pätkä yhdeltä suosikeistani, Zoraya Judd.

Venäläiset osaa. Tässä Anastasia Skukhtorovan ja poikaystävänsä Evgeny Greshilov:n poppoo esiintyy.

Vähän lisää venäläisiä. Kristian Lebedev Siperiassa.

Jenyne Butterflyn tyylikäs video ilmarenkaasta ja tankoilusta.

Jos Harry Potterissa tankoiltaisiin. Aika tasokas kotivideoksi, wau!

Jenyne Butterfly Tokiossa.

Ja lopetaan sillä millä aloitettiinkin, eli back to you, Marlo! Todella herkkä ja koskettava.

Näitä on kiva keräillä, ja niiden parissa kuluu kyllä hetki jos toinenkin. Palaan asiaan jahka taas on seuraavat 10 koossa (tähän tosin lipsahti 11 videota, hups).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti