Elämä on erilainen vakiotankoilijan silmin. Tässä blogissa käydään oman mukavuusalueen ulkopuolella, ja takaisin tullaan taas yhtä tarinaa viisaampana, elämän hauskuutta silti menettämättä.

"You will find only what you bring in." -Master Yoda-

sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Tankotanssiloma Espanjassa, part4, Biitsitankoilut

Treenejä jatkettiin Art Move Studion ulkopuolellakin, missäs muualla kuin biitsillä. Auto ajettiin hiekalle ja hiekan päälle pystytettiin Fitpolen stage. Menossa oli mukana myös Kristian Lebedev, järjestäjänä toimi Saliman mies Christian ja mukana oli kerran myös heidän paikallisia ystäviään.

Kuvat on musta ja Joannasta nyt ihan satunnaisessa järjestyksessä, toisella on punaiset ja toisella blondit hiukset, sen tarkemmin en jaksanu eritellä joka kuvaan kumpi on kumpi :D Niin, paitsi seki vielä, että Joannan taitaa olla noi kaikki hurjemmat temput :P


Nää Kristianin neonväriset vaatteet on jotenki niin huikeet :D







Pojatki leikki keskenään


 Sitten oli paikallinen nainen

Vauvaki oli













Joannan kanssa sit vähän parittainki oltiin.




Mulla on vielä leikkikentillä otettuja kuvia, ja huvipuistosta, mut nyt ku iskin nämä tankokuvat tähän niin täytyy kyllä todeta, että ne loput on taas laitettava eri postaukseen jos mielii näiden pysyvän edes huonostikaan ihmisen mittaisina. Jotenka, vielä tulee yksi näitä.

Ja hei, mähän oon ollu ihan liekeissä nyt tän blogin tekemisessä, selvästikkin ku hautoi tarpeeksi kauan näiden postaamista, niin käy kuin kanaemolle  ja kaikki tarkoin varjellut munat kuoriutuu sitten yhtä aikaa! Oon kirjottelu nämä kaikki melko lähellä toisiaan, ja nyt on jo ajastettunakin monta postausta. Pitää vaan pitää ainakin pari päivää postausten välissä, koska ihmiset ei oo tottunu siihen, että mä oon aktiivinen, joten hukkaanhan se menee jos kaikki tulisi putkeen :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti