Elämä on erilainen vakiotankoilijan silmin. Tässä blogissa käydään oman mukavuusalueen ulkopuolella, ja takaisin tullaan taas yhtä tarinaa viisaampana, elämän hauskuutta silti menettämättä.

"You will find only what you bring in." -Master Yoda-

maanantai 22. huhtikuuta 2013

Blogikaapin ovi lävähti selälleen

Aloittelevana blogina tässä on edetty ihan vauva-askelin, enkä ole kertaakaan esimerkiksi blogiani omassa Facebookissani mainostanut. Lähinnä on tullut jaettua osoitetta suoraan jollekin tuttavalle, ja tankofoorumille laitoin osoitteen. Eilen tulin sitten MM-valmennusporukalle julki, ja ajattelin että sieltä varmaan pari tyyppiä käy tätä lukemassa. Sittenpä selaillessani Facebookkia tämmöinen tuli vastaan:



Oli vähän yllätys, en odottanut moista. Enkä odottanut sitä yleisöryntäystä. Tännehän tuli heti eloa! Aloittelevassa pikkublogissa näkyy heti aikamoinen hyppäys, kun päivässä käykin tuhat ihmistä sen muutaman kymmenen sijaan. Tähän liittyen, tuo muutama kymmen oli tilanne siihen asti, kunnes eilen tajusin, että olen kieltänyt kaikkia hakukoneita etsimästä blogiani. Otin sen rajoitteen pois, koska se millä hakusanoilla ihmiset eksyy tänne on suurta hupia seurata tuolta tilastojen puolelta. Joten viime päivinä kävijämäärät on noin sata per päivä. Mutta nyt kun ei ole sitä rajoitetta, niin kohta alkaa taas näkyä jotain kummallisuuksia, kuten että "sadomasokistinen nautinto" tai jotain muuta vastaavaa hakutuloksissa. Ja siitä tuleekin mieleen, että sori jos käytit nyt tuota hakusanaa ja eksyit tänne, tässä blogissa on kyllä paljonkin sadomasokistista nautintoa tarjolla, mutta veikkaan, että juuri sinä googlettelit nyt jotain toisenlaista nautintoa.

Ettei menis ihan ihmettelyksi, niin työnnän tähän nyt vastikään väkertämäni treenikoosteen. Lopussa on sitten taas huumoriakin tarjolla, kun en oikein osaa olla loppuun asti vakavissani.


Yritän olla tämmöinen vähän letkeempi versio treeniblogista, joka sisältää myös muutakin sisältöä, ainakin heti kun sellaista tulee taas mieleen tuottaa. En ota itseäni kovinkaan vakavasti, joten luultavasti meno on letkeetä jatkossakin. Kävi vähän mielessä, että miltähän mun sepostukset mahtaa sen OP-tiimin korvaan kuulostaa, mutta ilmeisesti ne allekirjoittaa mun näkemykset omasta itsestään kun kerta jakoivat sen eteenpäin. Sitten kävi mielessä, että pitäskö sitten kirjoitella jotain fiksuakin jos kerta lukijoissa saattaa olla jotain sellaisia ihmisiä, jotka joko a)tietävät jostain jotain tai b)etsivät vinkkejä johonkin. Kai mä heitän jotain vähemmän aivokuollutta aina silloin tällöin, mutta semmoista tieteellistä jorinaa en ehkä kovin usein väkerrä, sitä on netti jo muutenkin pullollaan, ja sitä varten on itselläni muualla elämässä omat tuskan tuottajat, nimim opiskelu/väikkäri. Toisaalta kiinnostas naputella esim jostain sellaisesta aiheesta jokin tiivistelmätyyppinen juttu, mikä auttais omaakin oppimista. Esim niistä psykopaateista. Ja tankotanssista nyt ainakin jossain vaiheessa. Ja miksei nyt näistä terveysjutuistakin jos tulee sellainen olo jonkin asian suhteen, että tiedän siitä jotain enkä jaa hutiloitua tietoa. Akateemisuus tuo vastuuta, vastuu tekee varovaiseksi...


Mutta, eniveis, mikäli tulit nyt uutena tänne blogiin, niin tervetuloa! Ja kiitos OP-tiimille kun otitte mut huumorilla :D

1 kommentti: