Elämä on erilainen vakiotankoilijan silmin. Tässä blogissa käydään oman mukavuusalueen ulkopuolella, ja takaisin tullaan taas yhtä tarinaa viisaampana, elämän hauskuutta silti menettämättä.

"You will find only what you bring in." -Master Yoda-

torstai 3. heinäkuuta 2014

Ulkotankoilua mummolassa

Kuusamo-propagandaa taas tiedossa. 


Asuessani Jyväskylässä olin töissä SalsaStudiolla sihteerinä. Niillä suhteilla sain sitten Kuopioon muutettuani kuulla, että he aikovat myydä tankonsa, FitPolen Staget, pois. Ostin sitten halvalla itselleni yhden, ja kaksi kaveriani ostivat myös. Ne kaksi muuta on saaneet ulkoilla ja elellä sisällä jo ihan kivasti.


Oma tankoni odotteli pitkään varastossa uutta elämäänsä, kunnes äiti ja iskä yhdellä reissullaan nappasivat tangon peräkärryyn ja se matkasi Kuusamoon mummolaan. Ensin oli tarkoitukseni sahata se kahtia, koska tätä on aivan helvetillistä liikutella, enkä sen vuoksi (ainakaan täydestä sydämestäni) voi suositella tätä kellekään. Ahlsportilta tiedustelin ja on ok sahata se kahtia, vaikka kaksi ruuvia menetetään, olisi kuulemma silti turvallinen. En sitten kuitenkaan sahannut sitä, ja hyvä niin, koska muhkuisella nurmikolla voin nyt ainakin luottaa, että se pysyy yhtenä kappaleena.


Yllättävän haastavaa oli tällä kertaa tää ulkotankoilu. Ilma oli mitä mainioin, mutta jopa niinkin kiva, että kädetkin kuivui tuulessa eli pitoa ei ollut miksikään ja gripit ei ollu matkassa. Alkuun tanko oli vähän vinossakin, peba tuntui aina kääntyvän "hienosti" kohti kameraa. Ja kaikki nämä yhteensä, niin kylläpä oli hankalaa. Inverttikään ei ollut vain invertti, jokainen oli kyllä ihan työn ja tuskan takana.


Ei niin täydellistä ikinä, kun kamera nököttää itse kuvaamassa ilman kuvaajaa, eli videolta näpsityt kuvat on välillä tarkentuneet mikä mihinkin tai ei yhtään minnekään. Pyh...






Tulin viime viikolla tosiaan tänne Kuusamoon, ja näin nätisti Awa eli Pottu tuli mun kanssa bussissa. Itselläni tässä työn alla Kaisa Jaakkolan Hormonitasapaino. Huomenna takaisin Kuopioon.

Niin, ja tosiaan ihan kokonaisuutena, tämmösellä sijoituksella tällä kertaa siis tankoilin. Vieressä vanhasta Baden Badenista pehmusteet, joilla lokoilla. Ihan täyden palvelun pieni muutaman neliön rentoutumispiste :)



Tanko yöpyi pressujen alla yön, kun varmistin säätiedotuksesta, ettei sada. Pienen sateen näkisin tämän kestävän, mutta pidemmät pärskeet tarkoittaa riskiä puisen alustan kipristymisestä.




Tämmöstä, kesäpäivien rattoa tällä kertaa pohjoisen suunnilta :) Mulla on uusi järkkärikamera, tekisi mieleli länttästä parit nature photot tännekin, kun oon vähän opetellu sen käyttöä. Ehkäpä laitankin, eipä se mistään poiskaan ole :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti