Elämä on erilainen vakiotankoilijan silmin. Tässä blogissa käydään oman mukavuusalueen ulkopuolella, ja takaisin tullaan taas yhtä tarinaa viisaampana, elämän hauskuutta silti menettämättä.

"You will find only what you bring in." -Master Yoda-

tiistai 20. toukokuuta 2014

Some messed up videos. Ajantappoa, aivohöttöä!

Tunnustan heti alkuun, että tämän postauksen syntymisen takana on se, että olen saanut kaikkien esteiden kautta pienen voiton ja otettua kuvat sitä kauan tekeillä ollutta tankotanssijan saliohjelmaa varten. Kuntosalin vaihtuminen ja sopivan kuvauskaverin sekä kuvaushetken etsiminen otti aikansa. Mutta väkertäessäni niitä kuvia oon kohdannut sen luokan teknisia haasteita, minkä päälle oon ollu poikkeuksellisen kädetön, mitä ei usein tapahdu. Mun kaikki Applet eli koko omenaperhe tuntu muuttuvan soseeksi ja valuvan läpi sormien. Vitutus, jota en toivoisi kellekään...

Mutta, esteet alkaa olla voitettu, ja nyt tässä turhaumia purkiessani vähän aivohöttöä, kiitos taas ystäväni YouTuben. Tämä postaus ei sisällä yhtään mitään järkevää ja kehotan pohtimaan, kuinka arvokasta aikasi on ja haluatko tuhertaa sitä tämän Youtuben tankovideoiden pohjasakan, joskin varsin hauskan semmoisen, kanssa.

Nyt lähtee, aivot narikkaan rakkaat lukijat!


Ensin osui tämä silmään. Siitä se ajatus sitten lähti.



Sit tuli vastaan tää. Nimessä toki lukee tankotanssi, mut missä se lienee sitten. Näen naisia keskenään sängyssä, ja sen jälkeen kaikki huomio meneekin siihen, miten punaiseksi tuon lattialla kiemurtelevan tytön takamus ja reidet menee. Tais olla karhee lattia. Liekkö ne tyttöset veti pitkää tikkua, että kenen pitää uhrautua tätä videota varten. Toki, siis peukkua siitä, että hoiti homman kotiin vaikka varmaan sattui!





Tästä seuraavasta mä en ymmärrä hittojakaan, mutta nauroin kovaan ääneen pääni sisällä, kun 0.27 eteenpäin tuli manga-tankokihnutusta. Eikä ees mitään ihmeellistä sekään, mut jotenki noi manga-äänet... They crack me up :D





Samalla linjalla on hyvä jatkaa. Oi Japani :D :D




Ja takaisin länsimaihin. Häiriintyneemmäksi menee, oi voi :D


Sitten kun löydät itsesi katsomasta tätä seuraavaa videota, sinun on pakko kysyä itseltäsi, mitä sinä olet oikein tekemässä, ja mitä sinä elämässäsi välttelet. Koska tätä katsoessa huomaa olevansa aivan hukassa ja vain tuhlaamassa aikaa ja elämäänsä.



Tämän kohdalla jo aivot sulaakin nätisti.
"They'll be seeing the jugs they love to see without a single thought. At the strip club they watch as all the implant flop. Flop flop flop. There's a happy feeling in his pants!"
Puhdasta kultaa, sanon minä :D


Joulusta puheenollen, tässä on selkeästi paras lahjaidea poikaystävälle!
Kyseessä siis usb:llä toimiva tankotanssija.
Ja jottei se jäisi mysteeriksi, niin tässä pojat näyttää miten sitä käytetään. Nauroin, ääneen :D

Ja tää vastaava värkki on sitten ihan sulle itelles. Tyttö pyörii sitä nopeammin, mitä nopeammin kirjoitat. Mulla on itsellä sen tasoinen kymmensormijärjestelmä, että pystyn kirjoittamaan nopeasti ja oikein vaikka silmät kiinni tai pää käännettynä pois näppikseltä. Jos toi mun koneeseen laitettais niin joku sais soittaa jonnekkin aikuistensuojeluun ja hakea ressukan pois.

Kaikki on varmaan nähny ja tietää sen pätkän missä kerrotaan, että Teksasissa on tankostudio pyhitetty Jeesukselle tanssimiselle. Tässä on "First cut is the deepest"-biisin melodialle väännettynä Pole Dancing for Jesus-biisi. "Maybe I'll go to church again now I know, that they're pole dancing for Jesus"




Loppuun vois heittää nää perinteiset, joskin tätä nykyä jo huomattavasti määrissä kasvaneet tankotanssifailit.
Eli siis Pole Fail-pätkä. Näistä sais jo oman postauksenkin, ku niin monta on. Piti ihan alkaa karsimaan... Kaikkea sitä, vuosikin sitten tuntui että ne samat muutamat vaan pyörii ja homma oli lähinnä niiden Hot Pink ja Carmen Electra Strippee Polen huonoista kiinnityksistä kiinni.




Palataanpa asiaan, josko ens kerralla ois oikeesti jotain sanottavaakin :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti