Elämä on erilainen vakiotankoilijan silmin. Tässä blogissa käydään oman mukavuusalueen ulkopuolella, ja takaisin tullaan taas yhtä tarinaa viisaampana, elämän hauskuutta silti menettämättä.

"You will find only what you bring in." -Master Yoda-

keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Eva Bembo Workshop

Kajaanissa. mitenkäs muutenkaan. Kiitos taas Helenille reippaudesta.
Kajaanin Latina studiolle on aina ihana mennä. Helen on siellä vastassa ja kuuluu: "Bitch, pitkästä aikaa! Mitä kuuluu?!"



Eva piti kaksi workshoppia, lauantaina ja sunnuntaina. Unohdin kysyä, oliko sisällöt samat molempina päivinä. Maybe. maybe not. Oppilaita oli sunnuntaina pari kipaletta yli tankomäärän, ja Eva opetti kaiken ns ryhmittäin, tankoja välillä vaihdellen. Eikä se sinänsä haitannut, kun koreota treenatessa sitä välillä ihan mielellään ottaakin vähän huilia ja tarkkailee sivusta.

Jos Eva ei ole tuttu, niin tiedoksi, kyseessä siis venäläinen floorwork-taituri, joka on nykysellään myös Youtube-tähti tankoilijoiden parissa. Semmoista smoothia ja flowlla varustettua keskitahtista seksikästä ja kekseliästä koreota. Ei niinkään hurjia temppuja, mutta kylläkin lattian lähettyvillä myös erinäisiä nostoja. Ja aina korkkareissa.



Nuo polvisuojat oli nytkin, siis mallia sideharsot. Jännä juttu, että niinkin simppelit, vaikka ilmeisen olennainen osa hänen treeniään. Lattialla on vaikea nimittäin liikkua sulavasti, jos iho jäkittää kiinni lattiaan. Polvisuoja paitsi auttaa polvea liikkumaan ilman kipua, niin sen varassa voi myös liukua. Evan varustukseen kuuluu myös korkkarit. Osalla tytöistä ei ollut omia, mutta Helenin kaupassa myydään Pleasereita, joten kyllä ne plattarit sitten kaikille löytyi. Mulla oli ne läpinäkyvät Pleaserini mukana. Ah, mitä ähkinää ja ei-niin-kivaa-fiilistä jaloissa, kun en ole niitä kuitenkaan tottunut kovin kummoisesti käyttämään ja nyt piti muka tanssia ja jotain sen suuntasta :D

Tanko-intoni herättämisessä Evan workshoppi oli ihan omiaan, en tällä hetkellä kaipailekaan mitään hurjia tankotemppuja, varsinkaan niitä missä tulee ankara vääntäytymisen fiilis. Lattialla sitä ei tunne itseään ihan niin norsuksi. Kadehdin nettivideoitakin katsoessani enemmän sitä soljuvaa menoa ihan niiden yksinkertaistenkin temppujen suhteen enemmän kuin sitä, että joku osaa suorittaa jonkun superhaastavan yksittäisen liikkeen.

Ja Helenhän se siinä iloisena kaiken keskellä :)


Tunti alkoi lämpällä, joka oli aika lyhykäinen. Se nyt ei sitten haitannut, koska lattialla sitä kyllä lämpeni ihan itsestäänkin, eikä ole vaaraa olkapäistä ja ranteista.

Sitten opeteltiin erillisenä 3 temppua:
Sellainen viuhkapotku vääntöotteella eli mikä lieneekään nimi sille, kun kyynärvarsi kiertyy tangon ympäri ja puristaa tankoa. Se oli ennestään tuttu.
Sitten tehtiin sellainen rintakehäseisonta tangon vierellä, missä piti päätäkin osata alta ottaa pois ja alas tullaan sulavasti sikäli mikäli selkä osaa taittua kaarelle eikä vaan plötsähdetä. Mulla selkä tietääkseni siihen olisi taipunutkin, mutta plöts se oli silti.
Sitten oli semmoinen säpäkkä floorworkki pyrähdys. Näitä on vähän haastava selittää sanallisesti :D

Evan vierellä tuntee itsensä kyllä kohtuu isoksi :D

Olin niin touhuissani, etten tämän kummempaa selfietä hoksinut ottaa, aatella sitä :D

Sitten alettiin tehdä sitä seksikästä tai siis seksikkääksi tarkoitettua koreota, ensin ilman kenkiä ja melko pian sitten niiden kanssa. Pala palalta se rakentui. Musta se koreo oli tosi kiva, semmonen helposti lähestyttävä mutta sisälsi muutaman haastepalasen purtavaksi, joita treenailen jatkossakin.

Ja se täytyy sanoa, että Eva oli miettinyt omat juttunsa musiikkiin. Tiedän monia sensuelli-tyylin tankoilijoita jotka tuntuu tekevän sitä samaa rallia, jonka sisältö ei muutu miksikään vaikka biisin vaihtaisi. Toki siitä lienee hyvä alkaa, ja kehittyä sitten ehtimään niihin iskuihin.

Jännä sinänsä, mitenkä iso merkitys sillä on, että näitä ihan oikeasti tunnilla opettelee. Videoltahan voi katsoa vinon pinon Evankin trikkejä, mutta sitten ne pienet asiat, mistä se tunnelma muodostuu, on tosi vaikea saada spotattua videolta.

Iloksenne sain luvan pistää blogiini videon, jossa Eva tunnin lopussa tekee koko koreon. Loppupuolella on useampi noita kuvailemiani haastavampia floorworkpätkiä.



Ah, on se ihana <3

Helenin tykönä kun käy, niin pakkohan se oli taas ostaa uusia "hepeneitä". Matkaan lähti viimeksi Pink Puman workshopissa käytyäni Bad Kittyn Criss Cross pöksyt, tällä kertaa tämmöinen liivit+housut-setti:


Vähän niukastihan tuossa pebassa on kangasta. Hitusen alastomaksi koen oloni. Sitten taas toisaalta, jotkuthan oikeasti tankoilee alushousuissa. Niin se oli Evallakin vain yhdet housut. Suomessahan yleensä alkkareiden päälle puetaan shortsit.

Jännä hetki muuten, kun sovittelin noita ja tuskailin ääneen, että tohtiiko tässä puolta pakaraansa näyttää, niin Evan mukava assari totesi, että totta kai tohtii, näyttäähän Evakin. Sanoin takaisin, että no niin, mutta sillä onkin niin hyvä perse. Johon assari vastasi, että ei se mitään, kyllä mullakin tulee olemaan hyvä perse ajan kanssa. Tojoing! Itsetuntopisteet nousi kohisten *sarkasmivaroitus* :D Ja muistin, mitenkä eroavat naisihanteet tietyllä tapaa Venäjällä onkaan. Tähän väliin Helen ehti sitten mukaan, korostamaan, että hän kyllä tykkää leveämmistä peristä (kas kummaa, brasilialainen joka tykkää kunnon bootysta ;) ) ja samalla sai oma takamukseni osakseen kunnon läimäisyn. Ja varmaan sitten sen voimalla päätin, että no hitto vie, ostetaan koko setti, eipähän jää harmittamaan :D
Mutta tämähän se on se yksi tankotanssin riemuista naisille: hyväksy oma kehosi ja löydä sen hyvät puolet, se on just hyvä semmosena kuin se on.


Mutta siis, oli kyllä kivaa, täytyy sanoa. Eikä ollut Eva mikään diiva. Assistenttikaveri sillä oli tosiaaan mukana, kun ei oma englanti tuntunut tarpeeksi taittuvan. Helenin luona he yöpyivät ja olivat jopa Kajaanin kylmässä syysilmassa ulkotankoilleet. Ja ilmeisesti kivaa oli ollut, ja Suomen visiitti muutenkin mieleinen.

Nyysäsin Evan Facebook-sivulta muutaman Suomi-kuvan.





Semmosta :)

3 kommenttia:

  1. Oi Skyie! Minä näin (tai siis satavarmasti luulin nähneeni :D ) sinut Helenin fb-päivityksen valokuvassa. Ja tadaa! Olithan se sinä! Sinun blogia olen säännöllisen epäsäännöllisesti stalkkaillut tai ainakin niin säännöllisesti, että on ääriviivat jäänet hyvinkin alitajuntaan kun kuvasta niin helposti bongailen ;) Olin lauantain workshopissa ja itse niin ihaillen seurasin Bembon liikehdintää, on se vaan kova mimmi! Kyllä saa tankoilu taas ihan uutta ulottuvuutta Bembon worshopin jälkeen. Ei ole pelkkää temppuilua tämä vaan myös kaiken sen liikehdinnän sulavaa yhteensovittamista! Sinun blogissa on kyllä sellaista iloista ja avarakatseista otetta, että tulee sellainen lämmin ja mukaansatempaava olo näitä sinun tekstejä lukiessa. -kumkvatti-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äh, oi kiitos ihanista sanoistasi <3 Ja näköjään on tullut jokunen kuva laitettua nettiin, kun kerta ihan tunnistettavissa olin :D Olikos tämä nyt siis se sama koreo myös teidän lauantain tunnilla? Ja nimenomaan, vaikka temput on kiva juttu, niin on tässä lajissa paljon muutakin kivaa "näperrettävää" kuin vain ne :)

      Poista
    2. Ei ollut sama koreo, mutta joitain samoja juttuja näyttäisi olevan. Oikein hyvältä sunnuntainkin koreo näyttää! :)
      -kumkvatti-

      Poista