Elämä on erilainen vakiotankoilijan silmin. Tässä blogissa käydään oman mukavuusalueen ulkopuolella, ja takaisin tullaan taas yhtä tarinaa viisaampana, elämän hauskuutta silti menettämättä.

"You will find only what you bring in." -Master Yoda-

torstai 11. syyskuuta 2014

Arvon naiset ja herrat: Jørgen

Tulin vain pikaisesti jakamaan tämän iltapuhteiksi löytämäni videon, jonka postaaminen ponkaisi samantien kaikkien kuulumisten ohitse.

Tankotanssi on kaikille, sanotaan, ja tyyli on vapaa.

Tässä on Jørgen Fonemy, tanskalainen blues-muusikko.

kuva


Ja tässä on Jørgenin tanssinäyte. Millähän sanalla tätä tyyliä kuvaisi? Olin kovin hämmentynyt tätä katsoessasi. Sitten siinä kolmen minuutin kohdalla, kun tarpeeksi oli katsonut, ja tuli tuo sumotanssi-floorwork kohti kameraa, tapahtui kyllä ihan pidättelemätön räjähdys.



Ja taas on elämä tarjonnut jotain, mitä ei uskonut näkevänsä. Optimisti on iloinen kokemastaan, ja pessimisti miettii, että tämänkin koettua elämällä on taas vähän vähemmän tarjottavanaan.

Päätelleen miehen muusta facebooksisällöstä, tämä on ihan tosissaan tehty.

kuva


Onko tämä taidetta vai intohimoa? Erikoista se ainakin on.

Video sai kyllä hieman ajattelemaan. Kuten, että miksi? Mitä ihmettä tuli just katsottua? Miksi katsoin sen kokonaan? Mitä hittoa mä teen? Nyt ja elämässäni? Onko missään mitään järkeä? Täytyykö missään olla järkeä? Onko tämä karmivaa vai nerokasta?


Sitten toisaalta: Jos tämä mies osaa ja uskaltaa tehdä sitä, mistä nauttii, huolimatta muiden mielipiteistä, niin mikä meitä muitakaan estää tekemästä juuri täsmälleen niin, kuin itse parhaaksi katsoo?

kuva


Alkuhämmennyksestä toivuttuani, tämäkin mies tyyleineen menee silti siihen lokeroon, minkä mukaan elän: jos se ei vahingoita sinua tai muita, se on ok.

Joka tapauksessa, ehkä kyseessä on vain itseään rohkeasti ilmaiseva mies :) Eikä mielenterveyspotilas, joka onkin sitten toinen veikkaukseni :D Tai luovan työn tekijä, sehän antaakin kaikki muut vaivat anteeksi.



2 kommenttia:

  1. Minulla pisti ensimmäisenä silmää videosta, että kaveri on treenanut niin ahkerasti tangolla, että lattiakin on alkanut kulumaan tangon ympäriltä.

    VastaaPoista