Elämä on erilainen vakiotankoilijan silmin. Tässä blogissa käydään oman mukavuusalueen ulkopuolella, ja takaisin tullaan taas yhtä tarinaa viisaampana, elämän hauskuutta silti menettämättä.

"You will find only what you bring in." -Master Yoda-

torstai 27. kesäkuuta 2013

Tankotanssia, seksiä ja mutapainia

Niin, kuten otsikko jo sanookin. Mutta mistä tarina alkaakaan?


Ensin mulla oli ajatus, joskus tuossa vuoden alussa jo, että ostan ulkotangon eli X-Stagen. Se vaan maksaa oikeasti ihan sairaasti, joten mietin sitä pitkään ja hartaasti. Mut kesän lähetessä mä tiesin, että mä aion sen tehdä. On sitä huonompiakin kohteita mihin rahansa laittaa ja ajatuksena oli, että nyt voin sitten tankoilla myös Kuusamossa, kunhan tähän comboon lisätään joskus vielä auto.
Yhtään en kytänny postimiehiä, mitään en myönnä...



Posti toi iloisesti hikoillen mun kämpille 4 järkyttävän raskasta ja isoakin laatikkoa. Stage painaa noin 70 kiloa, vaikka onkin se Lite-versio. Avasin ne ja katsoin, että kaikki oli mukana, sitten pistin Facebookkiin ilmoituksen kaikille mun Kuopion tankokavereille ja keräsin seuraavalle päivälle porukkaa mukaan. Voin kertoa, että kovin paljoa ei tarttenu houkutella :P




Sovittuna aikana mun kaaoksen vallassa olevaa kämppää kansoitti sitten 4 innokasta tankotypykkää ja lähdettiin kantamaan niitä laatikoita läheiseen puistoon Kuopion Satamassa. Osa tytöistä vähän mietti, että mitä jos poliisit tulee tai jääköhän ihmiset tuijottamaan tai luuleeko ne että me ollaan strippareita. 
No laitontahan tää ei oo, mua ei haittaa jos ihmiset katsoo, koska me oikeasti mun mielestä edustetaan meidän kaunista lajia hyvällä maulla. 



Ja tuohon stripparikommenttiin. Siinä kun kasattiin tankoa, tuli joku nuori mies kysymään, että alkaako meillä show, pitäskö heidän kavereidensa kanssa hakea oluet valmiiksi ja pieniä seteleitä mitä heitellä. Noin kornia kommentoitia en ookkaan aiemmin kuullu. Lopulta selvis et se oli yhden meistä jonki sortin tuttu, joten ehkä se oli vitsi. Ehkä? Yleensä ottaen mä kommentoin tuohon stripparijuttuun puistotankoilun osalta, että hei, tässä ollaan talvi pakerrettu sisätiloissa joten kyllä strippariki on ansainnu vähän päivänpaistetta. Ja mainostetaan toimintaa, jotta riittää ensi talveksikin asiakkaita.


Tangon kasaaminen kesti tuhottoman kauan, kun ohjeita ei ollut. Paketista paljastui muutenkin puuttuvan pieniä asioita, ruuvia ja ruuvaria yms, mut kaikesta selvittiin. Oma ajatukseni on kuitenkin, että kyllähän tämä tangon kasaaminen harjoituksen myötä alkaa sitten muistuttaa ihan Formula 1:n varikkopysähdystä!

Yhden meistä olisi pitänyt lähteä painiharkkoihin, mut sekin päätti sen skipata. Siinä vähän naljailtiin, että minkähän sortin painoa se mahtaa olla kun kerta hyvästä ihon liukkaudesta on etua. Muutenkin alkoi selvästi meitä kaikkia enemmän kuumottaa se tankoilu kun homma näyttti vihdoin tulevan kasaan.




Voehan pyllötys sentäs! :D

Sitten ei muuta kuin Action! Otettiin kuvia, mä levitin piknikvilttiä ja vuoron perään siinä temppuiltiin. Lämpötila oli sen 30 astetta, mutta mukavassa varjossa oli oikein lepposa, vaikka hiki siinäkin tuli. 45mm paksuinen kromitanko oli useimmille uusi tuttavuus, mutta kaikesta selvittiin runsaalla pyyhkimisellä ja magnesiumjauheella.  
Seurueesta
Seurueesta

Näin ekaksi kerraksi todella onnistunut puiston valloitus! Mulla vähän Espanjan jäljiltä tuo rintalihas vaivaa ja spagaattijuttuja en voi kokeilla kun vasen takareisi on kans venähtäny. Joten mä otin iisisti, mut tuli siinä kuitenkin itsekkin riehuttua. 5 tuntia siinä kuitenkin vierähti kuin siivillä. Tälle kerralle ei kaikki halukkaat vielä ehtineet mukaan, ja muutenkin oma tarkoitukseni on tankoilla oikein olan takaa nyt kun noin kalliin lelun kerta ostin. Joten tämä ei oo jäämässä viimeiseksi kerraksi. Ideoita on myös heitelty, että mihin sen sitten veis jos tangon ottaisi autoon ja kasaisi jonnekin jännään kuvauspaikkaan.

Seurueesta

Mut vastasiko tämä teksti otsikon mukaista antia? Ähäkutti jos ei. Vaan kyllä ne elementit tuonne piilotettu oli, tavallaan :D Yhdessä tyttöjen kanssa tämä otsikko kuitenkin muotoutui, enkä mä voinu olla sit käyttämättä sitä :D
Seurueesta


Loppuun vielä minun peeloäänellä selostama video. Ja tarkoitin, että invertti suorin jaloin, mut taas ei näkyy aivosolut löytäneet toisiaan niin sanoin jotain muuta.
                       


Tätä lisää, Stageilu on huippua!!


Näihin tunnelmiin! :D Mä niin hajoon tuolle ylemmälle kuvalle, voi lollero :D
ps. JES mä tein sen, rikoin blogihiljaisuuteni! Espanjan lomakuvat tulossa, treenikuvia on hitosti! On vaan kestäny, en oo päässy itteni yli et miten sen toteutan...

2 kommenttia:

  1. Stageilu on pop, niin parasta kesäpuuhaa! Me ollaan raahailtu stagea millon mihinkin, viimeksi yyteriin beachille veteen saakka - ja voin kertoa että se tuntui lihaksissa, siis se kantaminen. :D Että eikun paikkoja bongailemaan vaan, se on sen arvoista! :)

    Harmi kun täältä kaukaa Kaliforniasta en taas enää pääse meidän stageiluihin mukaan, kävin muuten vakoilemassa sun vanhaa blogia kesän lomavinkkien toivossa ja löysinkin! Kiitos. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, rajana vaan lihaksen kesto ja mielikuvitus! Mutta todellakin, huippua puuhaa (poislukien se kantaminen :) )
      Ihana että vanhasta blogista oli vielä apua, itselle tulee kauhee Jenkki-ikävä jos eksyn selailemaan sitä :)

      Poista