Elämä on erilainen vakiotankoilijan silmin. Tässä blogissa käydään oman mukavuusalueen ulkopuolella, ja takaisin tullaan taas yhtä tarinaa viisaampana, elämän hauskuutta silti menettämättä.

"You will find only what you bring in." -Master Yoda-

lauantai 2. marraskuuta 2013

Happy Halloween!

Kuopion tankoilijoiden halloween tuli viime viikonloppuna.


Oltiin lämpän mudossa treenattu Michael Jacksonin Thriller-biisin koreota ja järkkäsin sitten Hytkeelle meiän porukalle Halloween-get-togetherit viime lauantaille. Pukeuduttiin kuka mitenkin ja ideana oli syödä nyyttärimeiningillä, hengailla, hubbailla, kuvata kuvia ja filmata Thriller videolle.


Videon peruskoreo oli siis sinänsä tuttu, mutta ei varsinaisesti treenattu. Tanko-osuudetkin tuli sitä mukaa, kun kukakin keksi tehdä jotain. Improa siksi, ettei tästä tulisi mikään tiukan väännön produktio, vaan homma pysyisi rentona. Vähän sitä kyllä söi se, että osa osallistujista oli kovalla kiireellä liikkeellä, niin pikkasen tuli ylimääräistä hutiloitua. Mutta ei siis todellakaan mikään loppuunsahiottu esitys, joten eipäs katsella turhan tarkkaan meneekö koreot kohdilleen :D





Kiss my haba! 




Mutta sitten se siitä rentoutui meininki pikkuhiljaa, kiireisempien lähdettyä jäätiin vielä jammailemaan. Näytin tytöille miten pyöritetään poi-palloja ja otettiin läjä kuvia itselaukaisimella. Sen yleisen päättömän pöllöilyn lisäksi siis :)













Ja viimein, tässä on video! :)






Sitten on tämmönen häiriintyny "sarjakuva" zombin ruokinnasta :D

......

Goooh!!!

Ööööööyyyy, lihaaa!

Huuuuuu! Uskomatonta...

So precious..

Yksi varvas, kaksi varvas....

So pretty....

GaaaaAAAAaaHHH!!
Semmosta :D


Bussissa Kuusamoon väkersin tuon videon. Menihän se silleenki, matka. Kuusamossa on ihan täysverinen talvi meneillään. Äiti ruokkii lintuja ikkunalaudalta, ja siinä käy tämmönen söpö kurrekin :)
Tälleen niinku asiasta kukkaruukkuun :D


Mums mums!

Sit piilotellaan pähkinöitä lumeen :P

5 kommenttia:

  1. Mahtava toi video! :D sääliks käy uhria videon lopussa! ;P ehkä vedän tänää omat halloweentankoilut kotona!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :D Ja kyllä ehdottomasti kannattaa vuodenaikaan sopivat sesonkitankoilut heittää :)

      Poista