Elämä on erilainen vakiotankoilijan silmin. Tässä blogissa käydään oman mukavuusalueen ulkopuolella, ja takaisin tullaan taas yhtä tarinaa viisaampana, elämän hauskuutta silti menettämättä.

"You will find only what you bring in." -Master Yoda-

keskiviikko 21. elokuuta 2013

Kesäinen tankovideo

Edellinen postaus sisälsi kuvat ja pohdinnan, tähän pökään nyt sitten ihan vaan videon.

Sisältönä on koko kesän ulkotankoilut eli stageilut Kuopiossa ja leikkikenttälöytö, mikä lie kieputin, Kuusamosta mun vanhalta ala-asteelta Kirkkokedolta.

Leikkikentäkieputin on ihana vastine spinnaavalle tangolle. Sit taas nuo oikealla tangolla tehtävät spinnaukset on mun elämäni ensimmäisiä. Ainoa paikka missä mulla on spinnitanko on kotona, mut en koskaan oikeestaan treenaa sillä ku oon aina niin rikkipoikki kaikesta salitreenistä ja tankotreeneistä studiolla. Jotenka videolla nähtävät pyörimiset on aika karuja vielä, mut me kaikki alotetaan jostain :)


Mä kyllä niin tykkään tehä näitä videoita. Vaikkei ne suurimmaksi osaksi ole mitenkään teknisesti loistokkaita. Applen iMovie on niiiin huippusimppeli. Tosin mä alan kohta kasvaa yli siitä, mut en oo valmis siirtymään vielä mihinkään Premieriin, tuskastun ku nään niin paljo kaikkia namiskoita. Photoshoppiki saa aikaan häkellyksen kun ei löydä mitään mistään ja kaikkea ufoa tulee vastaan. Toisinaan mä hukkaan toimintoja myös ihan perus-Wordissa, unohtaa mistä löyty mitäkin.


Tökkään nämä kuvat tähän, mitä en mielestäni ole laittanut aikaisemmin. Yhden kuopiolaisen tankoilijan, Elinan, poikaystävä Tomas harrastaa valokuvausta ja sen otoksia tässä ollaan kaikki päästy nauttimaan. Pitäs opetella sitä photoshoppausta itselläkin, niin saisi eloa mihin tahansa kuviin. Antaa anteeksi paljon, jos on vaikka muutoin huonompikin kuva, jos voi vähän shoppailla. Tosin nämä kuvat nyt ei ole koskaan olleet huonoja, kun on hyvä kuvaaja.



Ja ehkä sen vielä sanon tuosta Stagesta, että ihan kivasti sen sai mahtumaan autoon. Tanko-pätkä tulee vähän keskelle autoa, mutta takakonttiin saa vielä jotain kassintynkääkin menemään tuon stagen lisäksi. Toki ei mitenkään paljon, mutta tässä onkin kyseessä ihan tavallisen henkilöauton takakontti. 
 Stagen alle kannattaa hommata pressu suojaamaan sitä hiekalta, pölyltä ja kosteudelta. Se ei sinänsä noista asioista piittaa, mutta jos tahtoo käyttää sen ulkonevia osia kuten niitä tukipilareita, on vasin haitallista jos sinne väleihin menee hiekkaa eikä se tule sieltä pois. Kostealla jos käyttää, stage tulisi sen jälkeen kuivata hyvin. Joten jos sitä ei ole pitäny kuin nurmikolla, pääsee vaan vähemmällä työllä ja kallis sijoitus paremmin hoidossa kun ottaa pressun. Isolle pressulle jää myös tilaa istumiselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti